salutare luna aceasta am facut un an de cand am loganul vrea sa va spun ca sunt foarte multumit de el imi place la nebunie i-am facut o facut o gramada de modificari mai frumoase sau mai putin frumoase ptr unii oricum mie imi plac de aia le am si facut o sa revin si cu poze .cu stima
DB-O9-VBF My Car
Collapse
X
-
salutare
gata am facut poze sper sa va placasunt bucuros ca sunt in logan club targoviste
-
loganul meu e din 2005 LAUREAT am 31000 km masina nu e prea alergata am cumparato eu la 11000 km e aproape nou arata impecabil la vopsea la tot sunt foarte bucuros ca am intrat in logan club o sa mai revin zilele acxestea si cu imbunatatirile pe care le am pus.cu stimasunt bucuros ca sunt in logan club targoviste
Comment
-
parerea mea :
- prelungirile jos
- capacele albe
- si da jos alea cu sponsori !
restul e ok ;)sigpicFGA-ul meu... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Bine ai venit!
Incep eu si sper sa nu te superi:
1) Jos praguri;
2) Jos cromul din bara;
3) Jos stickerele de pe portiere;
4) Jos paravanturile (iti zgarie si geamurile, asta daca deja nu le ai zgariate, am avut si eu pe fata);
5) Jos eleron;
6) As spune sa dai jos si capacele, acum ramane la aprecierea fiecaruia/
Ai putea sa ii iei un set de jante de aliaj (din primavara caci vin frigurile) si un set de arcuri sport de inceput. In rest te descurci tu cu ce stil vrei sa alegi la exterior, ai multe ride-uri din care te poti inspira si vei vedea ca ce ti-am spus mai sus sa dai jos iti va fi de folos! Sa pui poze si din interior! Spor la modificari!
Comment
-
ezact ceea ce au zis si colegii..in schimb daca umbli mult pe timp de iarna, lasa protectiile noroi pe spate, si pune si pe fatza. eu n-am avut deloc si mi-a sarit foarte mult vopseaua la praguri.bafta!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut ! Sper sa nu te superi dar "sponsorii" aceia nu dau bine deloc iar prelungirile barilor nu ajuta la nimic si sunt criticate de toata lumea.
Ai dat gauri in prag pentru a monta pragurile false?
Ce linie audio ai pe ea?
Comment
-
Bun venit in primul rand.
In aldoilea rand,referitor la masina, subscriu la ce au spus colegii de mai sus si anume da jos stickere, prelungirii, codite si alte tziganii ca nu arata deloc bine.Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
Comment