da dar sa vad si reactia celorlati despre difuzor
DB-O9-VBF My Car
Collapse
X
-
stii cum arata difuzorul, ai vazut la mine si pe rosu, mie imi place cum da, doua poze cu VBF-ul cu foliesigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Salut.
Nu da nimic bine pe masina asta, te rog sa scapi de masina si atunci cu ocazia asta o sa te rog sa mi-l trimiti mie!
Mi se pare exagerat reactia ta la reactia multor necunoscuti. Daca tie ti-a placut asa cum era inainte, asa trebuie sa-l lasi. Te lasi prea usor influentat. Eu nici de ciuda nu le-as fi dat jos!!! Drept e ca nici nu le-as fi pus!!!
Spor la tot ce-ti propui!
Comment
-
in primul rand nu sunt necunoscuti,unii imi sunt prieteni si isi exprima parerea iar despre cum arata inainte nu mai imi placea nici mie a fost un moft cum am facut-o prima data acum da mai binesunt bucuros ca sunt in logan club targoviste
Comment
-
Salut prietene !
Eu eram ala de ai dat de el la sens :P
Comment
-
Originally posted by visan bogdan View Postprelungiri JOS
stikere usi JOS
"V" cromat JOS?? E bine ce-ai facut pana acum, sa ai in vedere eleronul dat jos, cred ca-ti vor ramane gaurile in portbagaj pe care daca tot le astupi si revopsesti portbagajul ai putea sa iei un eleron micut pe care sa-l integrezi in portbagaj
.
Originally posted by visan bogdan View Postmultumesc ce parere aveti de difuzor spate
cum o da?
Comment
-
Bogdan primeste criticile in mod constructiv. Deja se vede ca ne maturizam...atat eu cat si el...si , cand suntem doi , tranzitia este mai usoara. Azi ne-am intalnit in trafic si deja mi-a atras in mod placut privirea ...mai ales ca au disparut prelungirile.sigpic
Comment
-
@dani - vad ca esti cam suparat de faptul ca oamenii pun in practica cele auzite aici . Mi-a placut replica de bun simt pe care ai primit-o din partea proprietarului. Stai linistit , pe tine n-o sa te sfatuiasca nimeni cum si ce sa-ti faci la masina . O poti face unicat in stilul tau !
@ Daca masina ar fi a mea i-as face urmatoarele :
1) jos capacele
2) jos pragurile ( mai ales ca ai zis ca se vor da jos, relativ usor )
3) folie Llumar 50 % ( nu te-as invata sa fii ilegal, dar eu mi-as pune toata masina )
4) as lasa momentan eleronul asa , iar la primavara cand va fi mai cald, l-as da jos impreuna cu emblemele si i-as trage o vopsire integrala.
5) paravanturile alea iar parca le-as da jos...
6) tipsul bagat mai in interior sau...altul mai mare
Cam astea ar fi ideile melesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment