Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probabil stai egal cu el din cauza ca are jantele alea pe 15" super grele

Comment

• Super Nova are jante pe 15" cu talon mic, deci clar mai usoare decat tablele pe logan...

Poate mergea super nova in 3 pistoate sau alimentase cu motorina ... Sau nu stia sa mearga
      sigpic

Comment

• Daca are talon mic nu inseamna ca sunt usoare, iti arat jante pe 15 ale unui prieten cu 195/50 pe ele de faci hernie de disc daca le ridici de jos.)
        Hai sa nu mai facem offtopic.
        AG 16 Y M A

Comment

• Dap, probabil, dar eu zic ca nu depasesc 16kg cat cantaresc astea stock.
          sigpic

Comment

• supernova are masa de partea ei, rapoartele mai scurte si e altfel etajata, de acolo sprintul, in nici un caz putere peste logan.

Cristinacht, tu ai experienta?
            Last edited by DeLuXe; 3 February 2011, 21:12.
            sigpicMy ride

Comment

• Mai nu zic ca am dar totusi am 10 ani de condus nu cateva luni e totusi o diferenta. Experienta in pilotaj mai am de invatat , bine nu pilotaj in trafic ci pilotajul prin inima muntilor . In fine as vrea sa ne jucam putin amandoi pe serpentine alea alea . Eu sa stau in spatele tau si sa vad unde gresesc si daca ma pot tine dupa tine. Poate la vara facem drumetii

Da intreadevar SUPERNOVA are rapoartele mai scurte fata de logan care este muuuult mai lunga. Zic ca si un prieten de al meu a avut supernova si chiar era destul de fasneata. Daca se dadea supernova cu solenza, clar supernova castiga ca si solenza are rapoartele destul de lungi. Hai ca m am repetat ce a zis Alex asta vroiam sa zic si eu dar mi a luat o inainte
              Last edited by Christnacht; 4 February 2011, 09:20.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Pun si eu o poza sa vezi cum arata masina cu vogtland... nu e asa joasa ca a ta))
                Attached Files

Comment

• ilieee mai traiesti ma ?

Comment

• Update : New style

Am renuntat la stickere (au ramas doar doua)
                    Am pus folie peste tot (luneta 5% , laterale fata/spate 60-70)
                    Vopsit stopuri in rosu complet
                    SMD'uri mai puternice in pozitii si plafoniera
                    Parasolar negru lucios
                    Schimbat becurile din far cu unele ceva mai albe
                    Am renuntat la iluminarea numarului

Maine sper sa am timp sa fac materialul ala din usi negru , si sa vopsesc in negru lucios(arata foarte bine) .
                    Attached Files
                    Last edited by ibogdannn; 7 August 2011, 21:46.
                    sigpic

Comment

• Am scris gresit mai sus , vreu sa vopsesc si consola din gri'ul acela in negru lucios .
                      Cu ce as putea sa-mi fac numere putin smoked ? (ma gandeam sa pun un plastic transparent de dimensiunea numarului si sa'l foliez )

Am uitat sa precizez , am cumparat si un CD-Player Blaupunkt Buenos Aires 200 + 4 boxe tot Blaupunkt destul de tipatoare .
                      sigpic

Comment

• Dar cu arcurile ce s-a intamplat?
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Le-am vandut , respectiv si toba ...
                          sigpic

Comment

• Ai avut vreo problema cu arcurile de le ai vandut?
                            sigpic

Comment

• Bai frate nici nu am intrat bine pe forum si te-ai pus pe mine ? Nu am avut nici o problema ... le-am avut o luna apoi le-am vandut pentru ca am primit un pret atractiv pe ele . Plus ca era foarte joasa , iar pe drumurile noastre ......... Acum sunt pe un alt logan din constanta (spre surprinderea ta)
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google