Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 06.martie.2012 , incepe sa prinda forme
    Attached Files
    sigpic

Comment

• sunt frumusele jantele ... acuma pune'o la pamant !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ai inceput bine..acu da-o jos..da cum trebuie de data asta
        sigpic

Comment

• Astept salariul m-ar mai tenta si un filtru cu tubulara de inox(pilot) .

Un traseu complet de 45-50mm inox este mult pt un 1.4 ? Daca nu renunt la catalizator rezolv ceva cu acel traseu ? Ideea este ca nu vreau in nici un fel sa fac masina sa urle ,sau sa ma deranjeze la drum lung , mi-as dori o evacuare semi-sport ,doar atat . Am inteles ca sunt cativa pe aici cu evacuare de pe o alta masina , adica cu traseu de 45-50mm de pe o alta masina ...
          sigpic

Comment

• Iti poti face traseu pe 50mm fara catalizator si fara sa urle aproape deloc.
            Sistemele bolt-on pentru logan de la Pilot sunt foarte silentioase pe turatie mica si la mers constant, in turatii mari se amplifica sunetul.
            Ai Pilot in Constanta dai o fuga pana acolo si vezi ce zic baietii.
            AG 16 Y M A

Comment

• Da stiu , dar vreu sa ma duc acolo pus pe treaba , ca sigur o sa se gaseasca x si y pe acolo sa-mi explica ca nu e bine asa ca stie el mai bine si etc , si ii crezi ... ca de lucreaza in domeniu . Nu zic ca nu au exp. dar nu imi ofera ce-a mai ieftina varianta sigur .

Pe mine m-ar interesa doar un sunet semi-sport asa , in turatii mari gen 4000> nu mai conteaza .

Am sunat la saraciile alea de la pilot din ct , dar domnu de la tel. nu stia pe ce planeta este . Tubulara aia de inox a zis ca nu stie cat costa , ca nu are toate preturile in cap ) i-am spus , pt un logan ... dar a zis ca discutam acolo . In schimb a precizat ca masina aia de fac ei tevile este din america tipic romanesc .

Am vazut acum pe site la ei 150lei , acum nu stiu ce preturi si ce filtre au acolo . Are cineva idee ? As vrea sa ma incadrez in 250lei .
              Last edited by ibogdannn; 8 March 2012, 18:34. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Niste poze mai recente ... nu prea era spalata

Ce parere aveti , sa fac jantele negre sau aurii (gen subaru) ? Daca le are cineva , un VT....
                Attached Files
                Last edited by ibogdannn; 1 April 2012, 09:50.
                sigpic

Comment

• Eu unu zic sa le lasi asa cum sunt ca dau cel mai bine pe culoarea asta.
                  Numai bine!
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• ai culoare inchisa daca pui si roti negre arata urat
                    roti aurii ar fi mers daca aveai un albastru ceva mai deschis(gen extreme blue)
                    parerea mea
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• Pai stiu ca este o culoare inchisa dar dpmdv ar arta bine cu jantele negre , mie de ex. nu-mi place masina alba sau o culoare deschisa cu rotile negre..

Poate ma ajuta cineva cu un VT .... thx

Pai stiu ca este o culoare inchisa dar dpmdv ar arta bine cu jantele negre , mie de ex. nu-mi place masina alba sau o culoare deschisa cu rotile negre..

Poate ma ajuta cineva cu un VT .... thx
                      Last edited by ibogdannn; 1 April 2012, 18:24. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• In weekend mi-am pus si eu 2 plafoniere pt locurile din spate...
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Si o poza cu parasolarul meu dublu
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• parasolar dublu?adica ti-ai pus si pe interior si pe exterior.

Comment

• Da , ala exterior si pe interior am pus o folie de vreo 10cm mai deschisa , imi place cum se vede .
                              sigpic

Comment

• Am schimbat si eu arcurile astazi , sunt super multumit , se aseaza mult mai bine pe drum ... prima impresie cu arcurile weitec este ca nu mai simt gropile la fel de tare (denivelari , drumurile peticite , etc ...

O sa revin cu poze .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google