Si cateva poze cu un 320 cu pachet M
Ct-07-des
Collapse
X
-
Azi loga' se bucura de niste borbet'uri bs pe 17 , schimba radical aspectul , iar ca performanta ... nu mi-sa pare ca nu mai tarage , trage foarte bine , diferente poate pe ceas . si nu am dizal , am un amarat de 1.4 chel resoftat + admisie .
Acum ma gandesc sa tai o spira din arcuri pentru ca o vreau o idee mai low , dar mai astept pareri . H&R nu pun !!! weitec'urile sunt "elegante"sigpic
Comment
-
trebuie mai low ... jantele sunt frumusele !
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postface o comparatie sa vezi cat te trag in jos rotile mari ce inseamna asta ca sunt elegante weitec-urile? daca le scurtezi iti trebuie si amortizoare mai scurte...
Weitec'urile mi-se par cele mai elegante , in comparatie cu restul (pe telescoape stock) . Nu este rigida in adevaratul sens la cuvantului , dar nici barca nu mai este . De aceea as vrea -1 spira , dar daca necesita telescoape scurte ... ma mai gandesc .sigpic
Comment
-
Chiar as vrea sa-mi fac o idee .
Vreu sa le vopsesc , dar sunt putin in dubii cu alegerea culorii . Eu le-as face "subaru" dar si verdele (cum are pjj'ul) imi face cu ochiul . Ce parere aveti ?Attached Filessigpic
Comment
Comment