Masina a primit ieri si un difuzor , imi place cum arata ... si asa nu se vedea nimic modificat din spate
Ct-07-des
Collapse
X
-
-
Am weitec'uri dar de cand am pus rotile astea parca'i pe tocuri , din lateral imi place , dar fata spate nu prea ... zilele astea am sa tai o spira din ele , pana una alta ... La arcurile astea din cate am vazut nu este nevoie incalzez arcurile pe fata pt a intra in taler nu ?sigpic
Comment
-
subaru dau cel mai bine sper sa nu te superi ca pun 2 poze
Comment
-
Desen ziceam eu asa , niste dungi ceva ... tot in culoarea jantelor .
Eu zic ca merge si cu rosul ala la frane . Daca nu va arata bine , le vopsesc eu ... asta sa fie problema . Sper ca sapt viitoare se le vopsesc .
Albe doar daca erau jante cu spite drepte ... wrc , borbet'urile astea nu se mai invart daca le fac albe ) parerea mea .
Nu este original , este o replica din fibra ... dar nu recomand , nu se va aseza niciodata la fel ca cel original , cu prima ocazie il schimb . 80 lei a costatsigpic
Comment
-
Se comporta foarte bine , nu zdruncina cum crezi ... este mai legata masina . Acum sunt si eu de parere ca prima modificare la un logan sunt arcurile , nu h&r dar un weitec cel putin .
Eu am weitec + jante 205/45/17 ... si da acum simt mai bine asfaltul "bun" , dar nu regret nimicsigpic
Comment
Comment