Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi mi-am facut damblaua , am facut jantele aurii . Eu le-am vopsit ... a fost mult mai mult de munca de cat am crezut dar a meritat . (Slefuitul este un chin)
    1. Slefuit foarte bine cu smirghel (400parca) si apa
    2. Le-am dat cu Sprit chit , apoi l-am lasat 30min
    3. Am dat 2-3 straturi de vopsea la interval de 30min
    4. Si doua straturi de lac (dupa vopsire le-am lasat 1h)
    5. Ma rog , la vopsit si lacuit am mai dat cate un "fsss" pe unde mai era nevoie de lac sau vopsea .

Am folosit 3 tuburi de vopsea 1 de spritchit si unu de lac (de 800ml cred ) . Dar nu este nevoie de 3 tuburi de vopsea daca nu vopsesti prima data niste jante . Pret 100lei cu tot cu smirgel .

Sunt foarte multumit de rezultat , mai trebuie sa retusez putin la 2 jante pentru ca nu le-am lasat sa se usuce bine si le-am atins putin cand le-am montat . Dar ca sfat , nu va atingeti de ele mai bine de 6-7 ore .
    Attached Files
    sigpic

Comment

• arata frumooos raman la parerea mea cu etrierii care nu dau bine pe rosu..
      eu le-am facut electrostatic.. f rezistent dar nu sfatuiesc... f scump cu tot cu etrieri-tamburi.

Comment

• Daca vad ca va arata ca naiba vopseaua si se va duce repede , clar se vopsesc si eu electrostatic . Pentru ca am vazut la mai multi vopsit la pistol si tot tacamul ... si tot la fel cum le atingi cu ramane .

Pune si si tu masina la my ride
        sigpic

Comment

• merita...frumos!bravo tie!
          daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• Ar fi mers buza polisata,oricum arata bine.Puteai sa incerci si alta culoare mai tipatoare.
            sigpic
            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Ma gandeam sa le fac pe partea dreapta verzi iar pe stanga portocalii verdele si portocaliul acela aprins ... stiti voi
              sigpic

Comment

• Frumoase jantele numai ca: sper ca ai vopsit cu ceva care sa tina..mai bine incercai electrostatic si sper sa nu te superi dar...nu ti-au ramas ceva urme de vopsea pe cauciuc ?!

Comment

• O mica sedinta foto .nu preau au ramas urme ... cateva pete dar ies la diluant .
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Hai ca da bine pe la urma, imi place Cere mai jos putin, ca si a mea de altfel ..
                    Last edited by Christnacht; 10 June 2012, 10:10.
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Imi place masina sa ai grija de ea
                      sigpic

Comment

• Am am mare grija multumesc

Cam cat m-ar costa un lac toata masina ? Sa o vopsesc toata nu-mi permit acum , cu lacul ies mai ieftin ? Sau un polish pro ... ce imi recomandati ? Are 7 ani vopseaua ... ar cam trebuii si ea "ingrijita" putin
                        sigpic

Comment

• Eu unu zic ca prima data sa incerci cu un polish, te ajunge undeva la 200-250 lei dar mare grija unde te duci ca sa ti l dea. Sunt 2-3 paste cu care se face polish, multi pun doar un soi de pasta si gata ti au luat 200 lei
                          Daca vrei zilele astea eu pot vorbi cu omul care are grija de masina mea si il rog ca sa te serveasca sa-ti faca masina calumea cum stie el. Asta isi alege clientii dar daca vorbesc cu el se va rezolva
                          Omu ea cam 200-250 lei cel putin asa stiam
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Aha , pai astept sa imi bage astia slariul (15) si am sa te contactez , sa vad cum ma impart cu banii pentru ca am de schimbat ceva consumabile si ceva pe la roata dreapta (am luat cu tabele o canalizare de am zis ca acolo raman si acum se aude ceva suspect cand merg pe drum mai naspa ) ... chiar mi-ar trebuii un polish pro neaparat ! Cred ca facem treaba , dau si eu bere
                            sigpic

Comment

• Doua poze de la ziaristii din oras
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• uite la ce ma gandesc : masina full intr-o culoare (bandouri, manere usi, etc), trage ceva "desene" in culoarea jantelor...ceva de bun gust, apoi baga si arcurile sport.
                                Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google