Azi mi-am facut damblaua , am facut jantele aurii . Eu le-am vopsit ... a fost mult mai mult de munca de cat am crezut dar a meritat . (Slefuitul este un chin)
Am folosit 3 tuburi de vopsea 1 de spritchit si unu de lac (de 800ml cred ) . Dar nu este nevoie de 3 tuburi de vopsea daca nu vopsesti prima data niste jante . Pret 100lei cu tot cu smirgel .
Sunt foarte multumit de rezultat , mai trebuie sa retusez putin la 2 jante pentru ca nu le-am lasat sa se usuce bine si le-am atins putin cand le-am montat . Dar ca sfat , nu va atingeti de ele mai bine de 6-7 ore .
- Slefuit foarte bine cu smirghel (400parca) si apa
- Le-am dat cu Sprit chit , apoi l-am lasat 30min
- Am dat 2-3 straturi de vopsea la interval de 30min
- Si doua straturi de lac (dupa vopsire le-am lasat 1h)
- Ma rog , la vopsit si lacuit am mai dat cate un "fsss" pe unde mai era nevoie de lac sau vopsea .
Am folosit 3 tuburi de vopsea 1 de spritchit si unu de lac (de 800ml cred ) . Dar nu este nevoie de 3 tuburi de vopsea daca nu vopsesti prima data niste jante . Pret 100lei cu tot cu smirgel .
Sunt foarte multumit de rezultat , mai trebuie sa retusez putin la 2 jante pentru ca nu le-am lasat sa se usuce bine si le-am atins putin cand le-am montat . Dar ca sfat , nu va atingeti de ele mai bine de 6-7 ore .
Comment