Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi, ce sa studieze ca alea sunt arcuri vogtland de golf si pe spate au fost taiate ca sa intre nu de altceva..pe fata n are cum sa taie ca nu mai ramane cu nimic...
    sigpic

Comment

• geo? lasa-l in pace

pozele din postul 93 sunt clare, cine are ochi de vazut, vede, nu mai polua topicul omului
      Last edited by DeLuXe; 1 February 2011, 18:06.
      sigpicMy ride

Comment

• Mie unu, imi place loganul asta!!Cum e cu resoftarea,e mai bine? Succes pe mai departe
        Tinc fest !!

Comment

• o poza cu toba si cu parcearea geniala :
          Attached Files

Comment

• @Kalimera22 : eu avand si cel mai usor logan , se simte foarte bine . Chiar si-a meritat fiecare leu .
            sigpic

Comment

• nenea vezi ca te-am vazut in seara asta cum te fugareai cu ema...ai grija... frane nu prea ai pentru stilu tau de mers , si anvelopele nu prea au aderenta , ai vazut ce repede pierzi aderenta

Comment

• Stig , ti-a dat cu experienta ) ? Stiu ce frane are masina , imi cunosc amanta .
                sigpic

Comment

• ferodo by renault nu ? )))

Comment

• ibogdann acum am vazut ca ai doar 19 ani deci experienta zero. Ai grija cu viteza, intereceri si alte nebunii ca nu ai experienta necesara. Nu te baza atat de mult pe frane, presupun ca nu ai pe masina discuri nici brembo nici ate sau cine stie ce marca buna. Si ca tot veni de alergat crede ma ca o supernova mananca pe paine un loganel 1.4 cu tot cu softul lui. Asa ca lasa alergatul ca nu vrem sa te vedem la stirile de la ora 17:00. Numai bine
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Asa invata meseriee! Baga mare, fii cerebral si nu risca mai mult decat trebuie. Frane de motor, ambreiaj frecat cat mai putin, vezi tu. Problema la franele cu disc plin e ca intr-adevar franeaza mai prost iar cand se incalzesc apare efectul de fading, pedala moale, frane mai prostovane.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Christnacht stiu ca nu am experienta necesara , dar stiu sa ma limitez si sunt constient de ce poate masina , din ziua in care era sa o patesc . supernova aia (EMA,daca are cont pe *********) are in plus fata de mine evacuare completa(cred) si filtru sport . Si suntem egali .

Rog soferii cu experienta de peste 10 ani in WRC si sa se abtina .
                        sigpic

Comment

• aaa... supernova, are ambreiaj hidraulic, deci ce zici tu ca sunteti egali e o prostie ca te face de nu stii ce-i cu tine . daca mai are si evacuare si filtru, ramai cu cel putin o masina juma' in urma, ca aia are 800 kg
                          sigpic

Comment

• deja topicul devine un pamflet....

Comment

• imi speli masina cu mana ta daca daca iti filmez si demonstrez ca diferenta o face prafu dp jos ?

Stiu sigur ca masina este resoftata , are filtru , evacuare nu mai stiu ce ... Loganul si CMA iti pot confirma .
                              sigpic

Comment

• Inseamna ca nu trage masina aluia cum ar trebui.Am un prieten cu o super nova doar cu soft intermediara data jos si finala sport si bate bine de tot loganu de 1.6 laureat,stock.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google