azi e duminica
Ct-07-des
Collapse
X
-
Noutati
-SMD'uri in pozitii , plafoniera si la numar
-Folie pe geamurile laterale fata/spate (cu transparenta ceva mai mare)
-Stikerele F1 si Renault Sport (Ms turturel)
Urmeaza Saptamana viitoare
-Arcuri sport (mai "scurte" ca Eibach sau H&R)
-Toba sport (doar finala , momentan)
Cam care sunt cele mai joase loganuri de pe forum ? Ma pentru a-mi face o idee !
Revin cu poze !
sigpic
Comment
-
Le iau de la un tip din oras , chiar nu stiu ce marca sunt .... maine o sa il sun sa vad . Oricum sunt mai joase ca h&r , vedeam masina vara cu arcurile alea si erau cu siguranta mai joasa ca h&r . Tot pe amortizoare stock le avea si el .
Ca idee , cam asa de low este masina
Daca gasesc ceva la 200-300lei mai de calitate imi iau si o finala , daca nu ceva din targ , pana una alta .
Ma interesa un traseu complet , dar luna asta cade .Attached FilesLast edited by ibogdannn; 25 January 2011, 23:26.sigpic
Comment
-
tu esti din navodari cumva si te referi la loganu ala gri? ca il mai vazusem pe acolo prin oras..oricat n o sa ti stea la fel de jos ca ai cauciucurile originale..o sa stea cam ca la mine...
cu toba zic sa nu te grabesti inutil, strange bani si faci o treaba ca lumea cu toata evacuarea, nu umbla cu tiganii
frane ai ca lumea?
motoru in ce stare e?sigpic
Comment
-
Da sunt din navodari si de de loganul ala gri este vorba CT-XX-DNA , are un magazin de piese auto/tunning . Intr-un fel ma bucura ca nu o sa stea la fel de jos .
In legatura cu finala , macar un sh mai de calitate daca as gasi , eu strang bani pentru o evacuare completa dar asta cam intr-o luna .
Motorul este super ok , chiar se comporta super (este cel mai usor logan) . Am 43000 km .
Franele le am cele stock , sunt ok pentru stilul meu de mers . (Nu radeti de mine , de ce nu franeaza si spatele?)
Usor usor ajung si eu la standardele dorite .Last edited by ibogdannn; 25 January 2011, 23:44.sigpic
Comment
-
masina din poza e a lu groza, care are kw reglata la minim blana
eu nu stiu de arcuri sport(netaiate) sa lase atat de jos, in afara de reglabilele in discutie
vezi sa nu iei stock fara spire, sa le pierzi pe drum sa rada tara de tine
ps. nu stiu cate loganuri au h&r din navodari, dar eu zic sa te mai uiti putin pe forumsigpicMy ride
Comment
Comment