Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi e duminica

Comment

Originally posted by Loganu View Post
      azi e duminica
      ) si care e problema ... mai mult timp liber in cursul saptamanii "e munci" :

Comment

raspunsul cu azi e duminica il primii si eu....vroiam sa imi fac badboyu!)
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

da, loganu tre sa mearga la intalnire , chestii smecherii )
          sigpic

Comment

pana si dumnezeu s-a odihnit duminica

Comment

cu ce te mai lauzi ... spune si la lume ce ai mai facut intre timp ... sau deja astepti marea schimbare

Comment

stickere alea de f1 :>

Comment

) nu de stikere era vb... ca mie nu-mi plac.... de luminile de pe masina....

Comment

Noutati

-SMD'uri in pozitii , plafoniera si la numar
                    -Folie pe geamurile laterale fata/spate (cu transparenta ceva mai mare)
                    -Stikerele F1 si Renault Sport (Ms turturel)

Urmeaza Saptamana viitoare

-Arcuri sport (mai "scurte" ca Eibach sau H&R)
                    -Toba sport (doar finala , momentan)

Cam care sunt cele mai joase loganuri de pe forum ? Ma pentru a-mi face o idee !

Revin cu poze !
                    sigpic

Comment

pai ce vrei mai scurte ca h&r? h&r cu o spira taiata...io zic sa te linistesti si sa n o vrei mai jos de h&r
                      vrei toba sport in adevaratu sens al cuvantului sau huruitoare de bazar?
                      sigpic

Comment

Le iau de la un tip din oras , chiar nu stiu ce marca sunt .... maine o sa il sun sa vad . Oricum sunt mai joase ca h&r , vedeam masina vara cu arcurile alea si erau cu siguranta mai joasa ca h&r . Tot pe amortizoare stock le avea si el .

Ca idee , cam asa de low este masina
                        Daca gasesc ceva la 200-300lei mai de calitate imi iau si o finala , daca nu ceva din targ , pana una alta .

Ma interesa un traseu complet , dar luna asta cade .
                        Attached Files
                        Last edited by ibogdannn; 25 January 2011, 23:26.
                        sigpic

Comment

tu esti din navodari cumva si te referi la loganu ala gri? ca il mai vazusem pe acolo prin oras..oricat n o sa ti stea la fel de jos ca ai cauciucurile originale..o sa stea cam ca la mine...
                          cu toba zic sa nu te grabesti inutil, strange bani si faci o treaba ca lumea cu toata evacuarea, nu umbla cu tiganii
                          frane ai ca lumea?
                          motoru in ce stare e?
                          sigpic

Comment

Da sunt din navodari si de de loganul ala gri este vorba CT-XX-DNA , are un magazin de piese auto/tunning . Intr-un fel ma bucura ca nu o sa stea la fel de jos .

In legatura cu finala , macar un sh mai de calitate daca as gasi , eu strang bani pentru o evacuare completa dar asta cam intr-o luna .
                            Motorul este super ok , chiar se comporta super (este cel mai usor logan) . Am 43000 km .
                            Franele le am cele stock , sunt ok pentru stilul meu de mers . (Nu radeti de mine , de ce nu franeaza si spatele?)
                            Usor usor ajung si eu la standardele dorite .
                            Last edited by ibogdannn; 25 January 2011, 23:44.
                            sigpic

Comment

da i o vopsea completa sa fie intr o culoare, resoftare nu stiu daca ai, i ai niste frane mai bune, fa o evacuare ca lumea, las o jos si restu sunt chestii minore..vin in timp
                              sigpic

Comment

masina din poza e a lu groza, care are kw reglata la minim blana

eu nu stiu de arcuri sport(netaiate) sa lase atat de jos, in afara de reglabilele in discutie
                                vezi sa nu iei stock fara spire, sa le pierzi pe drum sa rada tara de tine

ps. nu stiu cate loganuri au h&r din navodari, dar eu zic sa te mai uiti putin pe forum
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google