Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vad ca esti pus pe treaba...dar
    1. nu te baga pe amortizoare sport, ca o sa ti clantane ficatii in gura si o sa ti blestemi zilele pe drumurile noastre..eu ziceam mai dure, pe gaz de exemplu..nici eu nu credeam ca o sa fie diferenta, da se simte
    2. lasa kitchu de finala, ori faci evacuare ca lumea cu o finala ca lumea sa nu faci degeaba, cu sau fara serpi...da daca te apuci, ori faci pana la capat, ori deloc..
    3. chiar daca nu faci tu montaju la arcuri,tre sa fii atent la niste chestii...ca cine ti le face nu inseamna ca se si pricepe...mie aia de la service autorizat mi au dat buleala de mi zdranganeau toate
    4. vad ca vrei stickere ca a lu dsign..io zic sa n o dai in kitch atata timp cat n ai masina de cupa...exista un numar foarte mic cu masini logan cup pe care chiar stau bine..mai bine gandesti un model original
    5. vad ca m ai adaugat la mess..da un buzz si vorbim acolo...
    sigpic

Comment

Geo , Deluxe si anonimul de forum ) , arcurile s-au dovedit a fi perfecte pe masina !!! Am fost sa le puna el , sa-mi arate ce si cum . Incredibil , dar arcurile au intrat ca si turnate pot sa zic , pe fata , pe spate nu mai are rost sa zic . Totul , absolut totul a intrat la fix . Cred ca a schimbat arcurile ))

Deluxe , cred ca a fost un semn de la domnu ,sa pun pana la urma arcurile . Cand a dat roata fata stanga, arcul era pe jumatate iesit din locasul sau . Sa-mi cada fata , un viraj intr-o groapa ceva si ala eram . Nu stiu ce sa intamplat .

--------------------
      Masina este foarte stabila pe viraje , am luat si gropi fara sa vreau si nu sa intamplat nimic . Am fortato facand niste jaloane imaginare si este ca un m3 ))

Revin cu poze maine , este destul de joasa , din ce am vazut mai joasa ca a lui GEO
      sigpic

Comment

a ta e joasa pe spate..ca pe fata e ridicata..

eu ti-am zis ...cu arcurile am niste dubii ff mari

Comment

Am facut si resoftarea (la customcar) , se simta destul de ok , fiind si cel mai "chel" logan . Chiar face diferenta .
          sigpic

Comment

te a mancat pe tine...
            1. linisteste te ca arcurile doar iti coboara masina, nu ti o fac mai stabila, remarca ta cu m3 e complet deplasata..dimpotriva masina e mai pcatoasa pe viraje, mai ales cu arcurile alea care nu sunt de logan si nu vin deloc la fix cum zici tu..te a fraierit pentru a doua oara.
            2. mai joasa ca a mea nu e, stai linistit..
            3. ce ai simtit tu se numeste placebo

LE: resoftare n-ai cum s o simti imediat, tre sa treaca ceva timp de mers pana se obisnuieste computeru
            Last edited by - Geo -; 30 January 2011, 23:42.
            sigpic

Comment

Geo , vorbesc foarte serios ! Am fost cu ideea de a-mi demostra el ca arcurile pot fi montate fara nici o problema . Nu sta cum am pus noi, deloc , nu este fortat sa stea cum e corect . Doar nu sunt retardat !!!

Despre stabilitate , vorbeste si cu CMA (e cam singura pe care am apucat sa'l dau o tura) . Nu este primul logan cu arcuri sport in care ma urc . Chiar este muuuult mai stabila .

(Rog toti gica contra sa se abtina) , nu vreu sa ma contrazic cu voi . Am si eu un minim de cunostinte privind treaba asta .
              sigpic

Comment

atunci cum le a pus fratele meu? de-a latu? ai facut macar poze sa ne luminezi si pe noi? si de unde minimu asta de experienta, ca azi erai foarte hotarat sa tai din arcurile stoc...explica mi si mie cum le a pus de vin asa bine
                sigpic

Comment

Mai imi place ca nu stai pe ganduri, tzac pac arcuri, tzac pac resoftare... Foarte bine! Bafta in continuare...

Pune niste poze cu masina lasata.
                  Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Trebuie sa gesticulez geo ) , nu situ cum sa-ti explic asa online . Dar arcurile stau exact ca alea stoc in "locasul" ala ... extremitatea aia de jos a intrat in locul lui iar telescoul este pe mijlocul arcului , cum ar trebuii . Poate ne int. la intanlire si vezi cu ochii tai !!!

Mi-au cerut 80 lei aia de la Pilot sa-mi puna toba , 60lei "deranjul" si 20 materialele necesare sudurii . Ti-se pare ok ?

Numai bine . Si crede-ma ca totul este ok .

mr_danutz , maine ii fac .
                    Last edited by ibogdannn; 30 January 2011, 23:59.
                    sigpic

Comment

arata foarte bine asa joasa si intr-adevar masina e mai stabila. diferenta am facut-o imediat dupa ce am coborat din a mea si m-am urcat la el. ma uitam si la curbele care le-am luat si eu cu aceeasi viteza, se tine mult mai bine a lui. arcurile astea au fost montate inainte o perioada buna de timp si stiu ca nu a avut nicio problema fostul proprietar.

Comment

nu merg eu cu ea, nu mi bat capu..nu stiu despre ce intalniri vorbesti...da iti spun, avem un obicei foarte nenorocit sa avem dreptate intr un final
                        cu toba faci ce vrei...nu suntem din acelasi film, din pacate.
                        numai bine
                        sigpic

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
                          te a mancat pe tine...
                          1. linisteste te ca arcurile doar iti coboara masina, nu ti o fac mai stabila, remarca ta cu m3 e complet deplasata..dimpotriva masina e mai pcatoasa pe viraje, mai ales cu arcurile alea care nu sunt de logan si nu vin deloc la fix cum zici tu..te a fraierit pentru a doua oara.
                          2. mai joasa ca a mea nu e, stai linistit..
                          3. ce ai simtit tu se numeste placebo

LE: resoftare n-ai cum s o simti imediat, tre sa treaca ceva timp de mers pana se obisnuieste computeru
                          de unde toate astea ma ?
                          chiar daca a taiat din arcul stock , este mai stabila din cauza coborarii centrului de greutate si , eliminant o spira , clar cursa arcului e mai tare.
                          resoftarea o simti imediat cum ai dat cheie si ai plecat la drum .
                          daca nu stiti unele chestii , nu mai dati sfaturi , poate omul le ia de bune.

Comment

fofule vezi ti de treaba, n a taiat nimeni din arcuri stoc, si a pus niste arcuri vogtland care nu sunt pentru logan, nu vorbeste nimeni degeaba pe aici...
                            sigpic

Comment

Vogtland au sau au avut cativa useri de pe forum, un exemplu vgroza. Stiu ca se potrivesc perfect pe Logan. Acum pe saitul lor nu am vazut ca ar face si pentru Dacia, dar Vogtland sunt si pentru Logan din ce stiu.

Sa pui poze cu arcurile, macar pe spate la punte sa vedem cat de fixe vin!

edit: am intrat pe saitul lor european si intr-adevar se fac arcuri sport Vogtland si pentru Logan.
                              Last edited by aleXpeed; 31 January 2011, 01:44.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

sunt arcuri vogtland pentru logan, ca si iamagi are, da nu cum are el..alea sunt de pe ceva masina nemteasca...
                                astea sunt de mai jos..daca nu ma insel de golf...
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google