iamagi, ce sa studieze ca alea sunt arcuri vogtland de golf si pe spate au fost taiate ca sa intre nu de altceva..pe fata n are cum sa taie ca nu mai ramane cu nimic...
Ct-07-des
Collapse
X
-
Comment
-
ibogdann acum am vazut ca ai doar 19 ani deci experienta zero. Ai grija cu viteza, intereceri si alte nebunii ca nu ai experienta necesara. Nu te baza atat de mult pe frane, presupun ca nu ai pe masina discuri nici brembo nici ate sau cine stie ce marca buna. Si ca tot veni de alergat crede ma ca o supernova mananca pe paine un loganel 1.4 cu tot cu softul lui. Asa ca lasa alergatul ca nu vrem sa te vedem la stirile de la ora 17:00. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Asa invata meseriee! Baga mare, fii cerebral si nu risca mai mult decat trebuie. Frane de motor, ambreiaj frecat cat mai putin, vezi tu. Problema la franele cu disc plin e ca intr-adevar franeaza mai prost iar cand se incalzesc apare efectul de fading, pedala moale, frane mai prostovane.
Comment
-
Christnacht stiu ca nu am experienta necesara , dar stiu sa ma limitez si sunt constient de ce poate masina , din ziua in care era sa o patesc . supernova aia (EMA,daca are cont pe *********) are in plus fata de mine evacuare completa(cred) si filtru sport . Si suntem egali .
Rog soferii cu experienta de peste 10 ani in WRC si sa se abtina .sigpic
Comment
-
Inseamna ca nu trage masina aluia cum ar trebui.Am un prieten cu o super nova doar cu soft intermediara data jos si finala sport si bate bine de tot loganu de 1.6 laureat,stock.
Comment
Comment