Ce ai frate, era o intrebare, n o da in paranoia..din partea mea poate sa fie pus si pe caruta, nu merg io cu ele, nu ma surprinde nimic..cu toba ce ai avut?
Ct-07-des
Collapse
X
-
Mosule din discutia care am avuto acum ceva timp ma facut sa cred altceva . Nu le-am dat ca nu erau bune sau ceva de genu...pur si simplu arcurile erau prea low iar toba prea nervoasa ... am ales stilu asta mai linistit . Doar resoftarea a ramas ...evidentsigpic
Comment
-
Am vrut sa schimb si eu ledurile din butoane si aeroterma dar m-am razgandit cand am vazut ca este nevoie de rezistente si ca nu gasesc sa cumpar leduri . Asa ca am gasit o alternativa :
Am scos becul peste chestia aia galbena ce facea lumina aia portocalie si am lipit peste bucatica aia alba din interiorul butonului un plastic rosu . Asta pentru butoane
Pentru aeroterma am dezlipit folia , am sters tot portocalilul pana a devenit transparent si am pus o folie din plastic sub zonele transparente (recomand o coperta de caiet)
Asta este valabil doar pentru cei ce doresc consola rosie , gabenul ala de la becuri doar cu rosu si verde se poate combina . Albastru sau alte culori nu prea ies .sigpic
Comment
-
Am mai pus si un parasolar sub cel ce il aveam deja este din folie de geamuri . Acum chiar nu ma mai vad la volan ,mai ales ca am si 1,80 ...
Am pus o folie deschisa pe geamul ala din bord (imi place mult cum se vede)
Am vopsit semnalizarile de pe aripi cu spray negru transparentsigpic
Comment
-
-
Prima data am zis ca este prea complicat , ca nu gasesc pistol ..etc , mai exact nu imi ardea de bibileala . Acum as vrea sa le fac , mi-se pare foarte simplu , cel putin din ce am vazut (live) , dar luni prind pistolul ala pe mana ... iar duminca plec .... 4 luni ,cu armata ... Cand ma intorc , ma apuc mai serios asa ... adica si acum eram serios dar nu prea pe partea financiara , acum ca am salariu , vad totul din alta perspectiva .
Va salut , ne "vedem" la anu ...sigpic
Comment
Comment