Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce ai frate, era o intrebare, n o da in paranoia..din partea mea poate sa fie pus si pe caruta, nu merg io cu ele, nu ma surprinde nimic..cu toba ce ai avut?
    sigpic

Comment

• in loc sa zici ca o zgaltaia pe mama ta ))

Comment

• Mosule din discutia care am avuto acum ceva timp ma facut sa cred altceva . Nu le-am dat ca nu erau bune sau ceva de genu...pur si simplu arcurile erau prea low iar toba prea nervoasa ... am ales stilu asta mai linistit . Doar resoftarea a ramas ...evident
        sigpic

Comment

• bogdane astept sa ne vedem la o "cumparatura" ... avem cativa adversari cu niste troace )

Comment

• acolo in navodari e concentratie mare de 1.4 resoftate, dau ceata la tot ce intra..ia sa vin si eu odata sa vedem care e treaba )
            sigpic

Comment

• intra cine vrea...iese cine poate )

Comment

• Am vrut sa schimb si eu ledurile din butoane si aeroterma dar m-am razgandit cand am vazut ca este nevoie de rezistente si ca nu gasesc sa cumpar leduri . Asa ca am gasit o alternativa :

Am scos becul peste chestia aia galbena ce facea lumina aia portocalie si am lipit peste bucatica aia alba din interiorul butonului un plastic rosu . Asta pentru butoane

Pentru aeroterma am dezlipit folia , am sters tot portocalilul pana a devenit transparent si am pus o folie din plastic sub zonele transparente (recomand o coperta de caiet)

Asta este valabil doar pentru cei ce doresc consola rosie , gabenul ala de la becuri doar cu rosu si verde se poate combina . Albastru sau alte culori nu prea ies .
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Am mai pus si un parasolar sub cel ce il aveam deja este din folie de geamuri . Acum chiar nu ma mai vad la volan ,mai ales ca am si 1,80 ...

Am pus o folie deschisa pe geamul ala din bord (imi place mult cum se vede)

Am vopsit semnalizarile de pe aripi cu spray negru transparent
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Are cineva idee cum sa fac numarul putin smoked ?
                    sigpic

Comment

• cu spray transparent
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Nu iese bine , adica nu se aplica uniform ...se vede urat . Am vazut la cineva acum ceva timp(aici pe forum) , avea un plastic(cred) peste numar ... parea foliat . Dar nu mai retin , masina era rosie , atata imi amintesc .
                        sigpic

Comment

• E loganu lu Jockeru' , nu se poate sa n-o stii, nu cred ca e cineva pe forumu asta sa n-o stie..e rosu mat kys-u..si nu parea foliat, sunt suporturi de plastic smoked
                          sigpic

Comment

• Asa ..... de kys'u e vorba , multumesc de info .
                            sigpic

Comment

• Ca tot iti place sa fie cat mai inchisa...dc nu incerci sa faci farurile cu negru asa cum le are -Geo-?
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Prima data am zis ca este prea complicat , ca nu gasesc pistol ..etc , mai exact nu imi ardea de bibileala . Acum as vrea sa le fac , mi-se pare foarte simplu , cel putin din ce am vazut (live) , dar luni prind pistolul ala pe mana ... iar duminca plec .... 4 luni ,cu armata ... Cand ma intorc , ma apuc mai serios asa ... adica si acum eram serios dar nu prea pe partea financiara , acum ca am salariu , vad totul din alta perspectiva .

Va salut , ne "vedem" la anu ...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google