Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si cateva poze cu un 320 cu pachet M
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Originally posted by ibogdannn View Post
      pana atunci am sa merg ca pana acum , "dumnezeu" inainte
      Amenda ! 2 pe bicicleta !

Comment

• Azi loga' se bucura de niste borbet'uri bs pe 17 , schimba radical aspectul , iar ca performanta ... nu mi-sa pare ca nu mai tarage , trage foarte bine , diferente poate pe ceas . si nu am dizal , am un amarat de 1.4 chel resoftat + admisie .

Acum ma gandesc sa tai o spira din arcuri pentru ca o vreau o idee mai low , dar mai astept pareri . H&R nu pun !!! weitec'urile sunt "elegante"
        Attached Files
        sigpic

Comment

• trebuie mai low ... jantele sunt frumusele !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• face o comparatie sa vezi cat te trag in jos rotile mari ce inseamna asta ca sunt elegante weitec-urile? daca le scurtezi iti trebuie si amortizoare mai scurte...
            sigpic

Comment

• Da , trebuie . Aveti idee cine are weitec'uri cu -1 o spira ?
              sigpic

Comment

• eu am da d alea verzi)
                sigpic

Comment

• Originally posted by - Geo - View Post
                  face o comparatie sa vezi cat te trag in jos rotile mari ce inseamna asta ca sunt elegante weitec-urile? daca le scurtezi iti trebuie si amortizoare mai scurte...
                  Am vazut diferenta din prima secunda , dar eu m-am referit la faptul ca masina se descura foarte bine cu rotile astea . Eu unul sunt multumit , ma asteptam la o diferenta mai mare ..... dupa ce am citit 1000 de pareri . Mi-a trecut cu "wrc'ul" , slow&low

Weitec'urile mi-se par cele mai elegante , in comparatie cu restul (pe telescoape stock) . Nu este rigida in adevaratul sens la cuvantului , dar nici barca nu mai este . De aceea as vrea -1 spira , dar daca necesita telescoape scurte ... ma mai gandesc .
                  sigpic

Comment

• automat o sa devina foarte dura..daca vrei sa ramana cum zici tu mai sus, iti recomand sa le lasi asa..
                    sigpic

Comment

• Am sa ma gandesc bine , pentru nu vrea sa devina foarte dura , dar nici asa nu vreau sa o las , parca ar merge o idee mai low . Cu riscul de a deveni putin(nu putin mai mult) mai rigida .
                      sigpic

Comment

• vii, te dau o tura si te hotarasti
                        sigpic

Comment

• Chiar as vrea sa-mi fac o idee .

Vreu sa le vopsesc , dar sunt putin in dubii cu alegerea culorii . Eu le-as face "subaru" dar si verdele (cum are pjj'ul) imi face cu ochiul . Ce parere aveti ?
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• verdele dupa parerea mea nu da bine....subaru e cel mai ok, din punctul meu de vedere
                            sigpic

Comment

• mie mi se pare ca cele aurii sunt super misto...mai ales daca-i tragi niste "desene"pe caroserie tot in aceiasi culoare...D
                              Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• La asta ma gandeam si eu , dar nu am nici ce-a mai mica idee ce sa "desenez" pe ea . Pana imi vine vreo idee , am sa le vopsesc doar jantele ... subaru
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google