Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina a primit ieri si un difuzor , imi place cum arata ... si asa nu se vedea nimic modificat din spate
    Attached Files
    sigpic

Comment

• aoleu ce inalta e )
      sigpic

Comment

• jeep mode )
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Am weitec'uri dar de cand am pus rotile astea parca'i pe tocuri , din lateral imi place , dar fata spate nu prea ... zilele astea am sa tai o spira din ele , pana una alta ... La arcurile astea din cate am vazut nu este nevoie incalzez arcurile pe fata pt a intra in taler nu ?
          sigpic

Comment

• subaru dau cel mai bine sper sa nu te superi ca pun 2 poze
            Attached Files

Comment

• nu trebuie neaparat desene, poti gasii niste dungi super, dar trebuie sa fie in aceiasi nuanta cu jantele...neaaparat!altfel amesteci 3 culori si se stie ca e greu sa asortezi mai mult de doua culori
              Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• dar daca le faci subaru, trebuie schimbata si culoarea etrierilor si a tamburilor. eu zic ca nu merge cu rosu

Comment

• eu as pune niste jante albe
                  My ride

Comment

• difuzorul e original? cat a costat...? lasa jantele ca sunt frumoase
                    MY CLA

Comment

• Desen ziceam eu asa , niste dungi ceva ... tot in culoarea jantelor .

Eu zic ca merge si cu rosul ala la frane . Daca nu va arata bine , le vopsesc eu ... asta sa fie problema . Sper ca sapt viitoare se le vopsesc .

Albe doar daca erau jante cu spite drepte ... wrc , borbet'urile astea nu se mai invart daca le fac albe ) parerea mea .

Nu este original , este o replica din fibra ... dar nu recomand , nu se va aseza niciodata la fel ca cel original , cu prima ocazie il schimb . 80 lei a costat
                      sigpic

Comment

• frumosa culoare....si sa ai grija de masuna ca de ochii din cap!
                        daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate

Comment

• ce arcuri ai pe masina ?

Comment

• weitec sunt
                            sigpic

Comment

• si cum se comporta ce amortizoare stoc ? cam "rup" rinichii ?

Comment

• Se comporta foarte bine , nu zdruncina cum crezi ... este mai legata masina . Acum sunt si eu de parere ca prima modificare la un logan sunt arcurile , nu h&r dar un weitec cel putin .

Eu am weitec + jante 205/45/17 ... si da acum simt mai bine asfaltul "bun" , dar nu regret nimic
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google