If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci tot negre le-ai facut?
Mie nu imi place cum dau.. de la distanta vorba lui @iamagi zici ca-s table... s-a dus toata "forma" jantelor.... dar tie sa iti placa sau le vinzi?
Masina arata mult mai bine live ... in mers se vede super . Acum serios ... table ? se vede clar balun de 45 si marimea lor 17 . Imi place foarte mult cum arata , acum stiti cum e .. gusturile nu se discuta ... stiu ca sunt niste standarde , dar eu zic ca sunt il ele .
In pozele astea facute cu telefonul parca sunt pline , dar live arata super . parerea mea .
@Teo21Din , da vreau sa le vand pentru ca mi-ar place mai mult ceva usor pe 15 . Dar nu am nevoie urgenta de bani acum , de aceea mai bine astept sa prind o , oferta .. Asa le puteam vinde si azi cu 800lei dar dupa cum am zis ... 900 . As gasi jante pe la 1500lei aprox ... pe placul meu ... deci conteaza si 100lei in situatia mea .
Last edited by ibogdannn; 17 February 2013, 18:13.
Sunt aici mai pe malul marii din Nevada (navodari) ) .
Saptamana trecuta am fost pe la aqua si am vazut un grup de loganisti pe acolo (6-7 masini) dar stateau undeva mai retras sa zic asa ... era si un logan ca al tau , de aia am intrebat ...
Mi-am facut damblaua cu rotile pe 17 si acum am trecut la 15 , ats cup mai exact . La inceput am zis ca se va vedea urat , dar mi-am schimbat complet parerea cand le-am pus .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment