ca sa iti faci o ideeb, ar da bine rau si pe masinuta ta
Ct-07-des
Collapse
X
-
Azi mi-am pus folie 7% fata si spate . Este misto sa nu te poata vedea nimeni in masina :d . Maine sper sa-mi ajunga si kitul oricinal logancup ..Attached Filessigpic
Comment
-
Trebuie sa ai si putin papagal ..... si o legitimatie antidrog in parbriz . De 3 ori am fost oprit pentru folii , si nu am ramas fara talon .
Da stiu ca sunt unii care ii ard si pe colegii de serviciu ... dar asta e , risc talonul meu , nu al tau . cunosc si eu foarte bine leagea .sigpic
Comment
-
mi-am pus si dungile intr-un final (au mai ramas de pus cuburile alea unde am sa pun 02) , zici ca am cine stie ce masina , asa se uita lumea ) .
Legat de folii , se vede foarte bine ... nu trebuie sa'ti placa , ideea este sa-mi placa mie . Teoretic da, o masina de cup'a nu trebuie foliata , dar mie imi plac asa ca idee ... nu inseamna ca acum am sa renunt la air'bag'u din volan sa-mi pun ceva sport sau la multe altele . Dpmdv inca sunt in standarde . Nu poti sa le impaci pe toate , plus ca eu mi-am pus folia asta pentru ca nu am nici climatronic ) .Last edited by ibogdannn; 17 April 2013, 23:29.sigpic
Comment
-
Daca asta e montajul final ..le-ai ametit de zici ca nu ai avut schema de montaj ) ... dungile sunt crima ...ma bate gandul si pe mine sa imi punsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Frumos Maine sa pui niste poze mai clare ca sa o admir mai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Astea din lateral le-am pus in 100 de combinatii , mai sus mai jos .... Pana la urma am scos masina si i-am dat uni prieten sa merga usor sa vad cum se vede ) . Si au ramas cum sunt in poza de mai sus (da nu prea se vede . Am sa fac maine altele ...
Daca este cineva interesat de rotile de mai jos ... Pm . 16" , 4x100 \ 108 , anvelope bune . Pentru detalii mai intreb propietaru . 1200leiLast edited by ibogdannn; 17 April 2013, 23:45.sigpic
Comment
-
Comment
Comment