Ct-07-des

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca sa iti faci o ideeb, ar da bine rau si pe masinuta ta
    Attached Files

Comment

• farurile sunt mai problema 800lei sunt 800lei ) .

Ce dimensiune sa aleg pentru anvelope ? Ma intereseaza sa traga bine cu ele 185/55 ? 195/50 ? ce parere aveti ?
      sigpic

Comment

• Azi mi-am pus folie 7% fata si spate . Este misto sa nu te poata vedea nimeni in masina :d . Maine sper sa-mi ajunga si kitul oricinal logancup ..
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Arata smecher rau ! Ai grija cu garcea ca sigur o sa faca figuri !

Comment

• in max o luna o dai jos. mai lasi si talonul la ei. nu cunosti legea.. nu ?

Comment

• Trebuie sa ai si putin papagal ..... si o legitimatie antidrog in parbriz . De 3 ori am fost oprit pentru folii , si nu am ramas fara talon .

Da stiu ca sunt unii care ii ard si pe colegii de serviciu ... dar asta e , risc talonul meu , nu al tau . cunosc si eu foarte bine leagea .
              sigpic

Comment

• Daca tot ai "legitimatie antidrog", iti recomand s-o folosesti in Vama Veche. Poti chiar bea cafea la ceasca si nu glumesc.

Despre masina, acum: geamuri negre "tuci"" + stickere de cupa = shit. Bullshit.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• mi-am pus si dungile intr-un final (au mai ramas de pus cuburile alea unde am sa pun 02) , zici ca am cine stie ce masina , asa se uita lumea ) .

Legat de folii , se vede foarte bine ... nu trebuie sa'ti placa , ideea este sa-mi placa mie . Teoretic da, o masina de cup'a nu trebuie foliata , dar mie imi plac asa ca idee ... nu inseamna ca acum am sa renunt la air'bag'u din volan sa-mi pun ceva sport sau la multe altele . Dpmdv inca sunt in standarde . Nu poti sa le impaci pe toate , plus ca eu mi-am pus folia asta pentru ca nu am nici climatronic ) .
                  Attached Files
                  Last edited by ibogdannn; 17 April 2013, 23:29.
                  sigpic

Comment

• Daca asta e montajul final ..le-ai ametit de zici ca nu ai avut schema de montaj ) ... dungile sunt crima ...ma bate gandul si pe mine sa imi pun
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Mai multe pozeee!
                      Arata foar bine dupa parerea mea
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Frumos Maine sa pui niste poze mai clare ca sa o admir mai bine
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Astea din lateral le-am pus in 100 de combinatii , mai sus mai jos .... Pana la urma am scos masina si i-am dat uni prieten sa merga usor sa vad cum se vede ) . Si au ramas cum sunt in poza de mai sus (da nu prea se vede . Am sa fac maine altele ...

Daca este cineva interesat de rotile de mai jos ... Pm . 16" , 4x100 \ 108 , anvelope bune . Pentru detalii mai intreb propietaru . 1200lei
                          Attached Files
                          Last edited by ibogdannn; 17 April 2013, 23:45.
                          sigpic

Comment

• Ma bucur ca au ajuns la cineva care se bucura de ele.
                            Hai cu mai multe poze.
                            AG 16 Y M A

Comment

• ce m-am bucurat cand am vazut inca o persoana cu jante usoare ..dar m-am uitat mai atent si am vazut ca nu sunt CUP

Comment

• Arata foarte bine! Bravo!
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google