If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cosmin de ce zici ca nu sunt ats cup ? Daca erau replici nu le cumparam , o janta fara anvelopa are 6,8-9kg ... Am cantarit una cand am fost la vulcanizare .
Ce parere aveti sa imi pun si patratu acela de pe usa cu nr 02(data nasterii) sau sa continui linia ?
Alegerea iti apartine. Arata super masian cu stickerele de cupa , o strica folia dar tu decizi ce iti place si ce nu .
Uite o idee de la mine : vopseste carligele de remorcare alb sau rosu si monteaza-l pe cel de pe fata
Diferenta mai simpla e la buza. ATS Cup nu au buza dreapta ('intoarsa'), cu au o mica margine.
Un ATS Cup original are 6.1-6.2Kg, cantarit de mine. Prin original ma refer strict la cel ET28, 7J.
Vroiam sa te intreb de ce le-ai pus mai jos, dar vad ca cele originale arata aaltfel decat copiile. Iar legat de numar, mai bine un numar acolo decat sa continui dunga si sa le strici.
da are un "mot" , dar am mai vazut pe vwvortex .. Are inscriptionat pe spate si pe fata toate datele alea . Din ce am gasit eu o janta are intre 6,4-6,9-kg , diferenta facand et'u si j'u . Stiam de replici dar greutatea facea diferenta , de aia le-am cumparat .
Teo , cred ca am sa las linia continua . si buna ideea cu carligul . Maine il fac alb si il montez . Sa traiesti .
300-400g nu este o problema , rezistenta o fi mai slab calitativa ... Da asta e , la banii astia ..
Last edited by ibogdannn; 19 April 2013, 19:17.
Reason: Automerged Doublepost
aveti idee de ce cand virez pe loc sau la viteze foarte mici se aude un scartait de genul unui arc ruginit , deci nu troncane sau altceva , doar sacartie . Mai face si cand plec de pe loc sau cand opresc masina prin frana(<10km/h) .
ms geo . tot telescoapele originale le am .. am dat azi rotile jos si m-a uitat pe acolo si am asezat mai bine arcu pe dr pentru ca mi-se ca nu era pe "gaura" si acum totul este ok . nu se mai aude nimic .
Cateva poze mai recente si o poza de la "tuning fest navodari"
mi-am pus si eu ceas pentru temp ulei , dar nu am reusit sa leg sonda pentru ca mai am nevoie de un "colier" sau cum ii zice (dar am legato provizoriu pe la motor)
Azi am dat si o mana de antifon pe toata podeaua apoi am pus kronotherm sound (75lei 5mp) , si 22 lei antifonu ala 5l parca . Se simte diferenta (nu wow dar clar merita) . mai am de pus maine in spatele banchetei si portbagaj .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment