My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

waw si pui fiecare lumina diferita si faci discoteca )
    Logan 1.6MP

Comment

aoleu daomneee )

daca pui leduri la fiecare.... o sa fie maxim !

Comment

salut!
        sa sti ca m am gandit de mult la treaba cu ornamentele, dar momentan nu am alte ornamente sa le schimb (mai sunt si pe periile de la geamuri, bandouri si pe oglinzi - scuze de calitatea pozelor...)

Comment

ce de plafoniereee..waaa... pune pafoniere cu un singur bec la alea din mijloc..si baga leduri .. or sa dea mult mai bine
          sigpic

Comment

muuuuuulte ))

ce urat se vede ca a fost vopsita

dar de ce n-ai pus niste smd-uri la plafoniere macar? sau albastre ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Frumoasa masina(cred). O intrebare am si eu: De ce ai table pe spate si aluminiu pe fata??? alea de aluminiu au anvelope de iarna, nu?

Daca vrei sa pui leduri in plafoniere ... faliment scrie pe tine
              sigpic

Comment

Acum ne-ai luminat.Atatea plafoniere nu am avazut decat la autobuze.Cromul paleste in fata plafonierelor.In rest e de bine.

Comment

Mai sunt 2 locuri in care se mai pot pune plafoniere, dar nu am inca, si nu sunt nici hotarat de care sa pun (cu 1 bec, 2 sau 3 - ramane de vazut).

Comment

Dar de ce atatea?
                    E frumos tare,nu?

Comment

ca in povestea cu scufita rosie : bunicule de ce ai multe lumini , R : CA SA TE VAD MAI BINE

lasand gluma la o parte ,ce planuri mai ai cu masina? ..

Comment

Tudor: asa am cumparat-o vopsita mai aiurea, am avut si smd dar sunt cam chioare (cel putin alea care le aveam eu si am lasat tot originalele - si daca as gasi smd-uri ceva mai puternice as vrea sa fac intai o proba si apoi sa cumpar).
                        fuguletz: jantele fata sunt imprumutate (nu sunt hotarat sa le cumpar), cauciucurile sunt de vara si sunt de pe celelalte jante de tabla (alea au mixte).

cataLINNN: ma gandeam ca daca ma da nevasta afara sa pot sa citesc si eu o carte in masina seara!
                        Last edited by iulian_may; 24 November 2010, 20:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ioiiiiiii tu, am vazut bine? ma intrecut omul asta la lumini!, fac greva!bravo frate!
                          lipsa text

Comment

ma gandeam io ca lu bleizar o sa ii placa ...

de ce faceti ma misto de el? va ofticati ca el are mai multa lumina in masina decat aveti voi in faruri? )
                            sigpicMy ride

Comment

Salut
                              plafonierele sunt multe cum sunt pe megane.Dar totusi cam multe,in fine daca-ti plac e ok.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

frumoasa masina,parerea mea sunt prea multe,dar fiecare cuu gusturile lui,bafta in continuare la modificari

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google