My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

radu: salut, binisor! tu?
    horror asta urmeaza, dar sa se mai incalzeasca sa prinda vopseaua cum trebuie!

Comment

un singur lucru nu prea inteleg ,: de ce toti spun sa dai cromul jos ?????
      1-i-ti place tie (asa cred ) ca altfel nu mai le puneai.
      2- de ce toti vreti ca masinile sa fie clean ???? toti vreti sa fie gen "logan cup"?
      3- bune sfaturi ai primit dar ,tu asculta pe toata lumea si... fa ce te taie capul.
      PS: mai pui lampi in plafon ?????
      glumeam desigur
      sigpicTransport marfa !

Comment

merci de apreciere! ma oftic ca nu am luat jantele Dotz ar fi fost bune pe masina mea! oricum multam de oferta pacat ca nu le ai dat prin luna 11/2010, atunci stateam bine cu banutii.

Comment

da jos tot cromul ala nu da bine, si bafta in ceea ce ti-ai propus.
          sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

fiecare isi face masina asa cum ii place, iuliane, daca iti place nu.l da jos, presupun ca ai dat si ceva bani pe toate alea
            si da, asa e sunt mai multe stiluri de tunning, nu trebuie ca totii sa adoptam stilul clean, fiecare adopta ce stil ii place, si din cate vad lui iulian ii place stiulul bling bling (adica mai sclipitor, stralucitor, cromat, etc)
            sigpic

Comment

Mie imi plac croamele, eu am decat pe manere. Nu imi plac in schimb alea cu renault si "I" rosu.Incearca niste capace la roti, ar arata mai bine, parerea mea.
              Tinc fest !!

Comment

dai jos prostiile alea de cromuri si vopseste jantele negre si un strat de lac asa !

bafta in continuare !
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

intradevar, modelul ala de jenti nu dau bine alea sunt pe modelele alea care nu au nici macar bandousi pe usi (mai e un model sum ambiance, la asta ma refer)
                  sigpic

Comment

jantele au fost negre si aveau si capace. capacele le am vandut si am vopsit eu cu gri interiorele. asa am vrut atunci.

Comment

• asa ca model poate cineva sa mi faca VT sa vedem cum da pe Logan?
                      Attached Files

Comment

• Daca vrei sa fii impuscat in trafic, incearca culoarea asta.
                        Plus de asta, nici nu stiu daca-i legal.

Comment

• De ce nu ar fi legal? E un gri foarte metalizat
                          sigpic

Comment

• interesanta culoare
                            sigpic

Comment

• O sa te ia toata politia romana, nu ai voie cu vopsea cromata la noi.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ce de lampi lumee chiar ca ai lumina in portagaj de poti citi o carte linistit

Eu am ales o varianta mult mai simpla o banda cu leduri smd de calitate pusa pe jumatatea portbagajului
                                Ex Logan kissfm ,Renault Symbol Thalia 1.2 16 v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google