My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut masina dar nu m-am uitat si in interior, ori cum cred ca daca trebuie sa cauti ceva pe timp de noapte este imposibil sa nu gasesti in masina, Duminica te asteptam la intalnire sa vad si eu plafonierele
    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

parerea mea ... prea de tot cu plafonierele ....erau de asuns 2 plafoniere a cate 3 leduri fiecare...si mai frumos ...
      totusi ...daca tie iti place , e ok ;)
      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Frumoasa masina.cam aiurea usa aia vopsita.cum se ''vede'' in masina cu toate plafonierele aprinse?unde mai ai de gand sa pui cele 2 plafoniere de care ai mai zis?

Comment

presupun ca in spate unde e una singura deasupra la tetiere
          Logan 1.6MP

Comment

ar fi super masina cu 7 plafoniere in interior... sa poti cauta linistit un ac daca il scapi pe jos. Bine-inteles pe timp de noapte...
            sigpic

Comment

la cate sunt cred ca si ziua se simte lumina )
              Logan 1.6MP

Comment

Deci,bun venit pe forum.Sper sa ne mai intalnim.Ma bucur ca ne-am cunoscut.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si in portbagaj merg cateva, dar sa fie de logan ... la mine au loc ... nu stiu la voi ...

multumesc radu pentru plafonierele stanga dreapta de la jumatate si robert pentru spate!!!

89aLe: la tetiere in spate, aia e singura care merge. nu am loc. am incercat. probabil voi gasi o solutie in viitor. cele 2 care vor veni au loc sigur stabilit "din fabrica".

are cineva oferta buna la plafoniere cu 3 becuri? (lucrez pe original, nu alte marci - doar dacia by renault)
                  Last edited by iulian_may; 25 November 2010, 02:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Astazi am reusit sa vopsesc chenarul si ornamentele ceasurilor de bord, iar cu ajutorul lui Bogdan (merci inca o data) sa leg si cd playerul. Sper sa dea bine!
                    Attached Files

Comment

un bec la butonul de geam nu iti merge,spor la comtinuare la modificari

Comment

da este buton cu impuls si nu stiu inca cum sa l schimb.

Comment

15.12.2010 - o zi friguroasa

Am lucrat putin si azi.
                          Am reusit sa mi pun la loc bara si farurile si sa prind mai bine ornamentul de plastic de la radiator.
                          A... si acum am scor egal:

Plafoniere : Lamapi portbagaj
                          5 : 5
                          Attached Files

Comment

face fata, bateria la atatea beculete???

Comment

Inca mai tine! Sa vedem in viitor; voi mai adauga!

Comment

iti dau o sugestie la buton,si mie mi sa ars becu,de la buton,si am ambele butoane cu impuls in locu acelui bec,punei un smd..se lipste cu pistolu de lipit
                                si usor si se vede si mai frumos

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google