My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gri perla ... e si asta o combinatie

Comment

• vopsirea este provizorie! am vrut sa vad diferentele!

Comment

• Arata bine jantele cu capace, sa te bucuri de ele!

Comment

• le am modificat ca nu se potriveau! este in regula acum! merci de capace!

Comment

• Cuma adica nu se potriveau?

Comment

• Aveau prelungirea aceea la surub si a trebuit sa o tai, si sa maresc putin gaura ca nu pica fix pe gaura de la janta si cand strangeam ieseau in exterior. Acum insa este in regula si stau foarte bine!

Comment

• A, ma si speriasem ca am crezut ca nu intrau in locasul lor. Asa si eu am facut o modificare dar nu stiu daca se poate numi modificare la cele de Sinaia, ele nu aveau acea prelungire si am pus cate 2 saibe de cauciuc ca exista riscul cand strangeam acel surub sa plesnesc capacul. Ma bucur ca ai rezolvat si ca esti multumit!

Comment

• Am fost putin nervos la inceput, dar cu calm s a rezolvat foarte repede! Merci inca o data!

Comment

• folosirea "aripioarelor" de protectie aripi dauneaza grav caroseriei!!!
                    poze mai jos.
                    Attached Files

Comment

• oricum chiar daca nu fii avut acele protectii ar fii fost si mai rau ... din cauza pietricelelor care sar acolo !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Nu stiu cat de bine sau rau era fara ele, cert este ca trebuie reparat! Si asta o sa fac!

Comment

• rau cu aripioare....rau fara....
                          sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Cam asa este!
                            Oricum am inceput treaba la aripa spate, si daca tot "slefuiesc" sa fac si la portbagaj ca tot e si ala strambat de niste cocalari!
                            Attached Files

Comment

• daca ai dat doar cu chit de fibra ...acesta iti va crapa...
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mai este de lucru si urmeaza si chitul, dar maine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google