te cred! dar sa mai fac ceva bani! daca nu voi renunta la cauciucuri... si revin pe cele de fabrica!
My ... Ride
Collapse
X
-
Comment
-
la ideia ta ma gandeam si eu de mult sa imi pun baxe pe spate in usi,intrebarea de unde ai tras firele de la boxele din fata sau din spate si pe unde le-ai tras,si acuma ca ai mai pus doua boxe nu poti sa strici casetofonul adica sa se duca finali ca il supra soliciti?
Comment
-
scoti bancile din spate... tai cu curaj instalatia ... firele de la sunet sunt cu un (1) mm mai groase, pe partea stanga spate sub banca si mocheta. Eu le am luat de pe spate si le am pus in usi... acolo vine una buncata "reflex"(cred ca la anu')!!!
acum in gluma ... casetofonu pe care il are cel caruia l am vandut sa l solicite!!!
La multi ani!!!
Comment
-
Originally posted by iulian_may View Postmultumesc! da, de la el! trecuse craciunul ca vroia sa mi le faca cadou!
Sa le stapanesti sanatos...si mai bine pune arcuri sport decat sa le pui la jantele alea dimensiunea de fabrica...o sa arate destul de urat si le strici frumusetea...
Bafta si sper ca noul an sa iti aduca niste vopsea sa dai pe masina, arcuri si toate cele...BAFTA iti doresc.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Sal . chiar nu stiu la ce se asorteaza verdele + albastru de pe inelele aeratoarelor si manerele de la portiere ,defapt cu nimic ,cred ca ar trebui sa dai jos stikerul ala de pe capacul de la busonul de benzina (e din alt peisaj ) si schimbata plasa de la grila cu una neagra si cu gauri mai mari putin , in rest jantele-s frumoase (sa le stapanesti sanatos ) cu ce bani le-ai achizitionat?
Comment
Comment