My ... Ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam liniste ,iulian asteptam poze!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by gabonz View Post
      Salut ! Pt difuzoarele din usile spate a trebuie taiat din tabla mult ? in afara de fata de usa care e logic ca trebuie taiata . E deja loc pt niste boxe de 13 macar ?
      cred ca se pot monta boxe de 13 cu suporti asemanatori celor din usile fata.
      nu am studiat exact, dar cred ca este posibil.
      am taiat foarte putin din tabla usilor, si difuzoarele au fost fixate cu inele de centrare.

Originally posted by savoiu_rf 82 View Post
      Cam liniste ,iulian asteptam poze!
      este liniste, pentru ca este frig afara!

Originally posted by Narcisuc20 View Post
      Interesanta verdele cu albastru arata foarte bine! Felicitari pentru masina si bafta in contiunuare!
      Merci de apreciere! Si tie mult succes!
      Last edited by iulian_may; 18 February 2012, 19:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asa este,este frig!
        SRF TARGOVISTE

Comment

• la domnu' mecanic pentru o mica verificare, urmata de schimbarea anvelopelor cu cele de fabrica, dupa ce am fost atentionat de oamenii legii!
          Attached Files

Comment

• Ce anvelope aveai?
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• 195/50/r15

Comment

• Cum se prezinta jantele?
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• eu am 195-65-15 si nu am avut treaba cu ei pana acuma si sper sa nu am,dar avand in vedere ca ai avut talon mai mic ior sarit in evidenta.

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                    Cum se prezinta jantele?
                    sunt in stare buna, nu am ce sa le reprosez.
                    sper sa reusesc sa vopsesc masina cat mai curand si poate le revosesc si pe ele.

Originally posted by cosmin83 View Post
                    eu am 195-65-15 si nu am avut treaba cu ei pana acuma si sper sa nu am,dar avand in vedere ca ai avut talon mai mic ior sarit in evidenta.
                    pai replica lor a fost una banala: "sunt diferite de cele pe care le au ei pe masini, si ca noteaza numarul meu de imatriculare si l baga in baza de date RAR pentru orice eventuala verificare in trafic, dar acum ma lasa daca le schimb cu cele originale"
                    oricum ma asteptam la asta si nu ma mai complic, cel putin pentru un timp!
                    Last edited by iulian_may; 12 March 2012, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am avut si o propunere azi sa le schimb pe cele enzo + 400lei pe unele oz ca in poza!
                      cine are sau a avut sa mi spuna o parere!
                      Attached Files

Comment

• Eu zic ca merita. Nu am avut OZ, dar sunt foarte bune. Merita sa dai Enzo-urile+400 de lei pe ele. Dar pe cat sunt astea? 17?
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• sunt tot pe 15 si nu intentionez sa trec la mai mare!

Comment

• Iale iuliane se merita schimbul oz ramane oz!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• ce zici mai Radule ...

ok! Am reusit intr un final si montarea telescoapelor la capota motor.
                              Merci lu' domnu' mecanic pentru gasirea unui strungar principut!

Pozele au calitate de telefon mobil.
                              Attached Files

Comment

• Super tare lucrarea !

Ziceam sa vii la intalniri duminica la mol de la 11!
                                Last edited by savoiu_rf 82; 13 March 2012, 19:49. Reason: Automerged Doublepost
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google