arata bine, atat masina cat si micile modif aduse ulterior, sa ai grija de ea ;)
am si eu un logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by dogy_10nu trebuie sa te pricepi la vopsit doar sa ai rabdare, mai ales la clapetele de la usi, acolo am mascat cu ziar parte din spate ca sa vposesc clapetele
PS: la ultima "clapeta" o curs un pic da am retusato de nici nu iti dai seama (scrie pe sprei cum se utilizeaza, asa ca e foarte usor)...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by andreiManerele de la usi sunt plastic vopsit la Megane.
eu am vrut sa-mi schimb clapetele de la usi cu unele din aluminiu. doar ca nu potrivea prinderea de la mecanismul de deschidere.
arata bine si vopsite dar te simti mai bine sa stii ca sint din aluminiuDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
azi am spalat masina si i-am facut cateva poze, de aproximativ o luna si doua saptamani am montat o instalatie de gaz pe el si sunt super multumit de investitie, oricum la aproape 44000 km masina merge foarte bine
Comment
-
cumva pisica isi face toaleta intima linga masina ta? )
de ce nu ai sters si motorul putin de praf, daca tot i-ai facut poza?Last edited by crististreulea; 30 June 2007, 18:10.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
va salut pe toti
de ieri sunt si eu posesor de logan dci si vreau sa zic ca prima impresie este destul de buna. normal dupa un kadett din 87 nu?
zice-ti-mi si mie niste idei saa il personalizez asa discret
in rest va doresc numai drumuri bune fara incidente
Comment
-
mi-am montat o nuca la schimbator , pt ca aia stock ma ingrozea si mi-am luat presuri tip tavita din piata cu 70 ron si un carlig care nush cat o fost ca nu eu l-am platit iar nuca e folia tec am luat-o cu 30 ron de la cineva
si ca sa nu se plictiseasca i-am luat o surioara mai mica un clio 3Last edited by dogy_10; 10 July 2007, 22:05.
Comment
Comment