am si eu un logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa stapanesti sanatos Clio-ul.;)
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multumesc....clio-ul nu e al meu, e al surorii mele, dar nah il mai conduc si eu din cand in cand

Comment

Da te rog mai multe detalii despre nuca. De unde o ai si cum ai montat-o ca stiam ca sunt turnate.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nuca originala am scos-o prin rotatie, a iesit foarte usor, trebuie fortat un pic si dupa iese usor, pe asta am cumparato de la un prieten care le aduce din germania si se monteaza foarte usor, are 3 surubele de fixare

Comment

Originally posted by dogy_10
            mi-am montat o nuca la schimbator , pt ca aia stock ma ingrozea si mi-am luat presuri tip tavita din piata cu 70 ron si un carlig care nush cat o fost ca nu eu l-am platit iar nuca e folia tec am luat-o cu 30 ron de la cineva

si ca sa nu se plictiseasca i-am luat o surioara mai mica un clio 3
            hei si mie imi place acel renaul.....de ceva timp ma plimb si eu cu unu la fel si merge super..plus ca i-am gasit un avantaj care mie imi place:nu face zgomot la turatiii mari..pe la 4-5000 de ture se aude de parca ai avea 2500...plus ca la volan e un nebun care nu schimba nici sa il impusti mai putin de 3500 de ture

Comment

Originally posted by Andrey_MAC
              hei si mie imi place acel renaul.....de ceva timp ma plimb si eu cu unu la fel si merge super..plus ca i-am gasit un avantaj care mie imi place:nu face zgomot la turatiii mari..pe la 4-5000 de ture se aude de parca ai avea 2500...plus ca la volan e un nebun care nu schimba nici sa il impusti mai putin de 3500 de ture
              Dar permis ai?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
                Dar permis ai?
                pana la permis m-ai am 5 luni...am zis ca la volan e un nebun(un prieten)care conduce foarte agresiv..asta vroiam sa zic....daca ai inteles altceva.....acum esti lamurit... si stati linistit ca nu ma uit eu la permis...conduc de la 14 ani masina parintilor

Comment

pai daca e motorizare cu 16v numai dupa 3500 de ture obti ceva putere de la el, in rest masina e faina, cel mai mult imi place ca are clima automata

Comment

Originally posted by dogy_10
                    si ca sa nu se plictiseasca i-am luat o surioara mai mica un clio 3
                    cat te-a costat surioara cu toate taxele?

Comment

pai 11.600 a fost masia ddp +casco( care cred ca a fost 20 si ceva de miloane) + taxa de prima inmatriculare de 130 euro........a ajuns pe la 12.000 de euro toata treaba

Comment

Originally posted by Andrey_MAC
                        si ce la 3500 de ture este mers sportiv
                        atunci la 5000,6000.6500 ce este???
                        sau la 7000?
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Este "BLANA"
                          sigpic

Comment

daaa....blana de oaie tratata cu duralube si red bull
                            Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

sper sa nu fie tratata nici cu duralube si nici cu red bull
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Eu mai conduc din cand in cand un megane sedan 2, 1.6 16 v, pot sa spun ca are o antifonare super, si doar dupa ce treci de 5000 de ture se aude putin mai galagios motorul, dar si atunci nu are un sunet ca si al loganului. Ce motor ai la clio? sa o folositi sanatosi.
                                Renault Scenic II
                                Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google