Sa stapanesti sanatos Clio-ul.;)
am si eu un logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by dogy_10mi-am montat o nuca la schimbator, pt ca aia stock ma ingrozea si mi-am luat presuri tip tavita din piata cu 70 ron si un carlig care nush cat o fost ca nu eu l-am platit iar nuca e folia tec am luat-o cu 30 ron de la cineva
si ca sa nu se plictiseasca i-am luat o surioara mai mica un clio 3
Comment
-
Originally posted by Andrey_MAChei si mie imi place acel renaul.....de ceva timp ma plimb si eu cu unu la fel si merge super..plus ca i-am gasit un avantaj care mie imi place:nu face zgomot la turatiii mari..pe la 4-5000 de ture se aude de parca ai avea 2500...plus ca la volan e un nebun care nu schimba nici sa il impusti mai putin de 3500 de tureCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by RocriDar permis ai?si stati linistit ca nu ma uit eu la permis...conduc de la 14 ani masina parintilor
Comment
-
Originally posted by Andrey_MAChei si mie imi place acel renaul.....de ceva timp ma plimb si eu cu unu la fel si merge super..plus ca i-am gasit un avantaj care mie imi place:nu face zgomot la turatiii mari..pe la 4-5000 de ture se aude de parca ai avea 2500...plus ca la volan e un nebun care nu schimba nici sa il impusti mai putin de 3500 de ture
atunci la 5000,6000.6500 ce este???
sau la 7000?toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Eu mai conduc din cand in cand un megane sedan 2, 1.6 16 v, pot sa spun ca are o antifonare super, si doar dupa ce treci de 5000 de ture se aude putin mai galagios motorul, dar si atunci nu are un sunet ca si al loganului. Ce motor ai la clio? sa o folositi sanatosi.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
Comment