Ms-68-eni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa le stapanesti sanatos pe ambele masini,un plus pentru Logan.
    Frumoasa culoarea si ingriita,spor la modificat.

Comment

ingrijita masinutza ,
      sa il stanapesti sanatos
      sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos , inuman ce face dacia, kormoran pe logan e crima ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme! De unde ai luat protectiile pentru aripi si cat au costat? arata bine cu ele mai late

Comment

vad ca ii rupi blana...daca iti place asa macar fa o mai stabila cu o suspensie ca lumea si niste cauciucuri bune, mai late...altfel cu ea asa, e teribilism numai bine
            sunt multe inumane la dacia, incepand cu preturile astea peste 10 mii de euro pe care nu i merita masina in nici un caz, la care iti da niste jante de aliaj de un design destul de slab zic eu..cauciucurile nu mai zic..cea mai puternica motorizare a lor si dau jafuri...asta ca sa nu fie si mai scumpa( oricum prestige-ul e mult prea multi bani pentru cat face)
            sigpic

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
              sunt multe inumane la dacia, incepand cu preturile astea peste 10 mii de euro pe care nu i merita masina in nici un caz, la care iti da niste jante de aliaj de un design destul de slab zic eu..cauciucurile nu mai zic..cea mai puternica motorizare a lor si dau jafuri...asta ca sa nu fie si mai scumpa( oricum prestige-ul e mult prea multi bani pentru cat face)
              Daca ei vad ca se cumpara normal ca nu vor sa investeasca mai mult si daca ar face-o ar costa si mai mult decat costa acum

Comment

pt jelly: aparatorile l-eam achizitionat de la turda jud cluj acolo am gasit doar la comanda dinastea late pretu era pe fata setu:115 lei pe spate:125 lei

multumesc frumos pentru urari la toata lumea si eu va dores la fel multi-multi km fara incidente
                Last edited by barthajozsef1; 26 November 2010, 16:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am am apucat sa imi montez noua cotiera prestige care ma costat 250 lei si un set de becuri Philips Blue Vision de care sunt foarte multumit urmeaza si poze

Comment

Cam mult ai dat pe cotiera(gaseai mai ieftina pe forum)...dar...asta e...ai montat-o acum...sa te sprijini cu placere.
                    sigpic

Comment

ms mult... stiu ca a fost cam scumpa dar am comandat-o direct de la uzina Dacia e originala se inchide superb nu scartaie ca una de pe piata la 80 lei sunt multumit de el

Comment

frumos loganu si culoarea dar mai ale motorizarea,sa o stapanesti sanatos,si spor la modificari

Comment

frumos exemplar, bine ca ai scos scrisul ala de pe portbagaj...da ia zi atunci cand ai comandat masina nu ai facut putin deranj la livrare cand a venit cu kormorane sau nu ai observat atunci?

Comment

frumoasa masina imi place culoarea spor la modificari si multi km fara probleme
                            ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

sincer sa fiu dupa masina nu am fost eu personal ci tata... nici nu cred ca sa uitat atuncea asta e pe primavara sper sa le schimb ms tuturor pentru urari

Comment

Foarte frumoasa masina.Sincer mie imi placeau mai mult protectiile de aripi inguste(nu ies asa mult in evidenta ca astea).Sa ai bafta de ea si cat mai multi km fara probleme.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google