frumos de tot volanul,ce mana a mai vut respectivul...!
Un "Gogan Abastu"
Collapse
X
-
Baiatul care a facut lucrarea e profesionist.Lucreaza intr-o fabrica de volane la "imbracat" de 11 ani.Prin mainele lui trec si cele de la Dacia, care se fac la Arad de vreo 2 ani, si care spune el se cojesc pentru ca se cere "pele" ieftina doar e masina low cost nu?Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
Intre timp s-a imbracat si frana de mana in piele si s-a schimbat pielea de capul schimbatorului cu una mai groasa si de o calitate mult mai buna.
Am vopsit mocheta de deasupra portbagajului cu negru si cu ocazia asta am si antifonat pe sub ea.
Poze...Last edited by flavinho; 3 August 2011, 15:24.Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
felicitari pentru felul in care arata masina, mai ales pentru pack-ul de piele care a iesit foarte foarte bine!
spor la treaba in continare!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
La gogan s-a adaugat un al doilea suport ochelari in locul lasat gol de lipsa manerului pentru viraje de la sofer.
Am simtit nevoia inca unui suport din doua motive:
-in masina sunt mai multe perechi de ochelari (sotia si fiul au si ei)
-in momentul cand sunt ochelari in suportul de langa plafoniera, acesta ramane putin deschis si obtureaza putin oglinda retrovizoare.
De asemea am reusit sa schimb in sfarsit mult criticatul tips de la toba.Sper sa va placa acesta.
Poze....Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
Comment