sa sti ca mi place mai mult albastrul asta mai deschis! eu asa as face la mine! e bine de tinut minte!
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
daca te pricepi la lipituri pe placa, ma contactezi si iti dau detalii, pentru ca nu e un secret pentru nimeni, si eu am invatat de la altcineva (dsign, multumiri pe aceasta cale), si la randul meu, ajut daca este nevoie
ps: asta daca te bagi sa facisigpic
Comment
-
arata mai bine asa
display-ul bine ca nu l-ai facut albastru, ca ziua chiar ca nu se mai vedea nimica )
parca ar fi mers sa faci si acele rosii ... bafta!
Comment
-
-
multumesc tuturor
azi se auzea un huruit pe dedesupt, m.am gandit initial ca e gheata pe la roti, m.am uitat, nimic, pana la urma, mi.am dat seama de unde venea huruitul, un suport al cablului de la frana de mana s.a rupt, iar cablu atartna pe jos , dar s.a rezolvat cu un soricel
si daca tot am avut putin timp am schimbat ledurile rosii pe care le pusesem in butoane cu unele albe, si daca tot am mai avut cateva leduri, am pus si la tastatura calculatoruluisigpic
Comment
-
azi masinuta a mai primit doua mici cadouri , una bucata cheie tip Volkswagen (briceag) pe care am si pus.o in functiune si un filtru de polen, pe care il voi monta cand timpul imi va permitesigpic
Comment
-
spune-mi te rog detaliile privind carcasa de vw ( cat costa, cum se pune si ce se muta, ( cipul nu? ) si ce mai trebuie facut ) merci !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment