ho, nu acum, macar sa reusesc cu lucrarea , oricum ideea nu e rea
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
la clio parca am vazut pe usa, se mai poate pune in "cotiera" usii, vad eu unde il pun, dar cred ca tot acolo, deoarece mie mi se pare usor, de multe ori stau cu mana pe frana, asa m.am obisnuit, acum am mai pus si in tavita aia intrerupator pentru luminile de la picioare, si ma joc cu el
apropo de culoarea alb perlat, cam asa ceva as vrea sa fac, bine, uitati.va doar la culoare, ca n.o sa mai ramana bani si de tunningAttached Filessigpic
Comment
-
Daca vrei acea culoare sa sti ca este costisitoare, si nu se vopseste asa cu una cu doua.Trebuie sa treci prin cateva etape pana ajungi sa ii dai lacul ,si pana si lacul este unul special pentru perla. Am asistat la vopsirea unei masini galben pai perlat si am vazut ce inseamna.A costat triplu fata de o vopsea normala.real power..... diesel power by
Comment
-
cosmin, m.am interesat, costul e acceptabil, insa momentan mai astepet, mai vad ce si cum, nu sunt decis 100%
si inca ceva, azi daca tot nu am avut ce face am pregatit mai bine masina pentru itp, mai exact am pus farurile originale, si daca tot le.am dat jos pe celelalte am mesterit si pe la ele, mai exact i.am schimbat ledurile si chiar imi place ce a iesit, urmeaza si vopsirea lor negru matsigpic
Comment
Comment