in legatura cu autocolantul de care m-ai intrebat pe My Ride-ul meu sa stii ca eu am cumparat colant alb normal.costa 10 ron metrul patrat.si referitor la intrebarea daca este legal sa stii ca nu prea este.depinde de noroc daca te intreaba politia de el
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
pentru a ramane ambele faze aprinse pe lunga la farurile angel am primit aceasta informatie, poate sa.mi confirme un electrician daca e adevarat?
"Scoti firul alb din mufa blocului de lumini cu tot cu pin insa cu grija si il pui in locul gol de langa cv de genul b4 cu b5."sigpic
Comment
-
multumesc florin de aprecieri si te asteptam si pe tine in my ride, normal ca trebuie sa iau in considerare sfaturile celor vechi, din contra, chiar eu le cer sfaturi, uneori cred ca sunt chiar insistent si cred ca imi mai iau injuraturisigpic
Comment
-
meen, si eu ma gandesc ca mai am de modifica, dar vorba ta sa fie timp, dar mai ales bani
mr.danutz_ am aflat (dar maine, daca am timp voi pune in aplicare), se muta firul alb din mufa blocului de lumini de la pinul b5 la pinul b4 (locasul imediat urmator) insa daca nu ai faruri angel nu te sfatuiesc sa faci asta, deoarece vor sta ambele faze aprinse intr.un singur bec!sigpic
Comment
-
azi am reusit sa modific blocul de lumini sa ramana ambele faze aprinse
e foarte simplu dureaza doar 5 minute, pentru cine e interesat ma poate contacta sa.i dau informatii.
atasez 2 poze:sigpic
Comment
-
Foarte bine arata masina ,bafta la modificari incontinuare
Comment
Comment