cat te-au costat farurile??
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
pana anul viitor cand o sa ma apuc de ea (in primavara sper), o sa am timp sa ma gandesc. In nici un caz nu va fi o culoare stock (ma refer la culorile disponibile pentru logan, in fabrica), insa nici prea "sofisticata"
Astept cateva idei (virtual tunning)Last edited by nicu_rcn; 28 November 2011, 23:02.sigpic
Comment
-
-
Ia vezi aici ce fac cei din Germanica, si nu este nici vopsea si nici colantul de 2 lei care se pune la noi. http://www.youtube.com/watch?v=Qacs0...eature=related
Last edited by cosmindan; 30 November 2011, 22:24.real power..... diesel power by
Comment
-
Nu este nimic deosebit. Avem si noi meseriasi si autocolant de calitate, numai ca noi am vrea sa fie gratis si daca se poate sa fie gata ieri.
Iar mie mi se pare tiganie sa colantezi cu accesoriile pe masina (manere, bandouri, oglinzi, perii de geam) asa cum face neamtul din film cu porsche-le
Comment
-
o solutie de moment, insa de unde pot achizitiona un termostat de calitate, cat antigel se pierde?
Cosmin si dsign, masina va fi vopsita, nu ma "coafeaza" colantatul, indiferent de calitate!Attached Filessigpic
Comment
Comment