ambreajul face fata pana la altitudinea aia?
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Originally posted by sorin_pss View Postmie-mi spui .Eu n-am reusit sa ajung la 1400
offtopic : te-am asteptam la o cafea
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postambreajul face fata pana la altitudinea aia?
Tu tii masina din ambreiaj cand urci o panta? Daca urci cu a 2 a si din cand in cand a 3 a unde se poate.....nu ai treaba. Ambreiajul nu patineaza daca urci pante cu masina.......patineaza cand ai placa de presiune dusa sau daca dormi cu piciorul pe ambreiaj.
Nicule.....spor la schimburi si fa ceva la mailul tau de yahoo ca ai virusi care trimit mailuri aiurea.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postmie-mi spui .Eu n-am reusit sa ajung la 1400
offtopic : te-am asteptam la o cafea
Originally posted by geo_ultras View Postsinaia cota 2000 ??
avantaje cu suspensia stock, dar parca tot mai bine e cu una sport
Originally posted by cosmindan View PostCu H&R am fost pe un drum mai neneorocit si nu am atins decat 2 pietre in scut. Daca cunosti drumul care duce dincolo de Valea Doftanei.Seamana cu ce ai pus tu in poze dar este mai nenorocit .
Lasa suspensia asa.......benzina sa fie .
suspensia mea va ramane stock!
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postambreajul face fata pana la altitudinea aia?
Originally posted by cosmindan View PostAi vrut arcuri si praguri ....suporti consecintele dar intorci capete pe Victoriei sau Unirii .
Daca cunosti ceva soferie te duci si pe Everest.
Tu tii masina din ambreiaj cand urci o panta? Daca urci cu a 2 a si din cand in cand a 3 a unde se poate.....nu ai treaba. Ambreiajul nu patineaza daca urci pante cu masina.......patineaza cand ai placa de presiune dusa sau daca dormi cu piciorul pe ambreiaj.
Nicule.....spor la schimburi si fa ceva la mailul tau de yahoo ca ai virusi care trimit mailuri aiurea.
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postnu ziceam si eu am 161000km!
Originally posted by savoiu_rf 82 View PostBravo nicule superba imagine de vis as spune!sigpic
Comment
-
apropo, ca am vrut sa vin pe targoviste, ca era mai scurt, am renuntat si am venit pe ploiesti si apoi dn1, deoarece ultima data cand am fost pe drumul ala, acum vreo 3 ani, poate mai bine, era jale, stie cineva in ce stare este drumul sinaia-targoviste?sigpic
Comment
-
azi am primit un mic "cadou" de la un tir pe centura
oare tine "plasturele" ala pana ajung sa.l repar? (l.am primit special pentru asa ceva cand am schimbat parbrizul)Last edited by nicu_rcn; 14 May 2012, 20:54.sigpic
Comment
Comment