Originally posted by - Geo -
View Post
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
au venit si pozele de la editat pentru care din ele sa optez? eu zic ca cea de.a doua.
apropo, azi am mai facut ceva, poze in curandAttached Filessigpic
Comment
-
cele de la userul alexyno, mai exact cele din poza, am pus si la plafoniera la fel, eu le.am ales pe cele albe
trebuie scoasa lampa afara si pus modulul cu leduri acolo, trase firele prin gaurele alea pe unde gasesti loc si lipite cu statie de lipit pe conectorul din spate. insa ai grija ca au + si - nu se aprind oricum ca un bec normal, mai intai probezi cum merge si abia dupa aia lipesti, asta ca sa nu deslipesti si sa mai lipesti o data.sigpic
Comment
-
si inca cateva poze calde , ceasurile le.am pus de 2 ori deoarece imi zicea cineva ca nu.mi apar punctele dintre ora si minute
si ce am facut azi e in ultima poza, am mutat butonul de inchidere pe partea stanga, deoarece sunt mai scurt in maini si pe ala il folosesc mai mult decat pe cel de dezaburire (scurt in maini )sigpic
Comment
-
alb si la turometru alb cu rosu, uite o poza mai clara:Attached Filessigpic
Comment
-
nu e orbitor, doar cel de la display pana sa pun pozitiile, dar dupa ce le pun totul e ok, poza cu nr spate nu o am decat pe asta, dar se vede mult mai bine ca in poza, poate din cea de la plafoniera o sa.ti dai seama cum se vede ca e acelasi modul pus si acolosigpic
Comment
-
Intreb,pt ca am in plan si eu sa schimb luminile la bord si consola.Imi place alb-ul,dar avand in vedere ca sunt cifrele mari si display-ul la fel,cred ca voi opta pt bleu si ace albe.
Multumesc pt lamuriri.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment