tu ai alarma? sau inchidere centralizata din fabrica? ( eu am a 2 a si eram curios daca merge direct sau mai trebuie facute cate ceva :-?? )
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Faine modificari domnu. Arata bine butoanele asa cu alb.
Offtopic: Domnu Tudor, la cheile ce aveau carcasa cu butoane pentru inchiderea centralizata nu poti sa le pui o carcasa tip briceag, sau cel putin e foarte dificil, ca trebuie sa iti acele butoane. Probabil ca se poate modifica dar nu cred ca merita osteneala.Work is for people who don't have time to play golf
sigpic
Comment
-
multumesc Mr. Danutz
azi receneul a primit o placa de bord cu consum instant, binenteles va urma cat de curand o schimbare a culori de bord, as vrea sa fac albastru acela deschis la cadrane si rosu (nu portocaliul actual) la display, sa vedem ce iesesigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postmersi domnuuuuu, tu nu mai faci nimic?
Comment
-
azi masinuta a primit filtru de polen dupa aceasta modificare a aparut un singur incomvenient, am pus un bradut intreg de parfum si acum miroase prea rau , sper ca in 2-3 zile sa se mai diminueze din miros
ps: daca mai imi fac timp, pana diseara voi schimba si luminile de bordsigpic
Comment
-
asa cum am zis, am schimbat si luminile de la ceasuri, rosu la display si albastru deschis la cadraneAttached Filessigpic
Comment
Comment