pai, irinel, viziteaza topicul mai des, sambata o sa le vopsesc, daca iti plac cum arata, le faci si tu?
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Salutare.
Cateva sfaturi:
1-Atentie cand le vopseste sa fie pliate si izolata balamaua cu banda adeziva, altfel se lipesc cu vopsea acolo unde se pliaza si le vei exfolia atunci cand le vei plia pentru prima data.
2-Daca vrei sa faci treaba de nota 10 scoate oglinda din ele si izoleaza motorasul care misca oglinda.In spatele oglinzii am gasit destul praf atunci cand le-am desfacut pe ale mele si daca nu scoti sticla ai 2 sanse sa le strici vopseaua 1-sa rascolesti praful ala cand le vopseste si sa se depuna pe ele, si 2- sa aibe un aspect gazat pe interior atunci cand vei misca oglinda .real power..... diesel power by
Comment
-
Comment
-
deocamdata nu, ca am si cu alea cateva planuri, mai exact cea de pe fata o sa incerc sa o fac cu 4 proiectoare, si oricum in vara as vrea sa o vopsesc integral, as vrea un alb perlat, dar sa vad ce bani o sa am, si inca ceva, daca schimb culoarea, ce drumuri si costuri implica? ma refer la politie/rarsigpic
Comment
Comment