ce anume, sa.i iau masina lui matheo?
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Da. Si nici pozele cu jantele nu le vazusem...nu aparusera. Dragute....dar o singura observatie am...fa-i ceva la toba aia....pare ca intra sub spoiler).
P.S: vezi ca arata mai bine fara stickerul ala cu "logan"?Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
E cam greu de tras toba inapoi.
Am avut-o si eu asa de la un accident ( m-a pupat unu in...), nu am reusit nici eu , nici cei de la service sa remedieze.In schimb am remediat-o eu, i-am refacut traseul de evacuare))
Are doua coturi cand traseul trece de pe partea cu toba pe partea cealalta, acolo se indoaie.
L.E...calmarea cu luatul de masiniAttached FilesLast edited by matheo66c; 26 April 2011, 19:46.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
dupa ce termin cu arcurile si oglinzile poate facem ce am vb cu luminile , daca imi mai raman bani )
Comment
-
hmv86 ne intelegem noi
matheo66c daca ajuta cu ceva, unde am incercuit, acolo are unghiu mai inchis decat normal (nu zic ca nu ar fi si la celalalt cot, doar ca la primul am vazut eu)Attached Filessigpic
Comment
-
Acolo era si la mine daca retin bine,dar deja e strangulata teava, asa ca zic eu, trebuie schimbat o parte din traseu.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
cu proiectoarele o sa incep lucrarea cand mai gasesc o bara ca circul zilnic cu masina si nu am cum sa merg cu ea fara bara
are cineva o bara de inprumut pentru o perioada scurta?
orice culoare, de berlina sau mcv, sa o tin acolo pana o termin pe a measigpic
Comment
Comment