de acolo m.am legat, scot mufa sau firul ce duce la senzori? Oricum diseara o sa incerc pentru ca se aprinde atat de slab incat ziua nu se vede.
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
-
cand treci tu , se face toata strada verde ) chiar crezi ca nu bare la ochi ? :-o oricum nu se uita in farurile tale pentru ca raman chiori ;) oricum e alegerea ta , mi-as pune si eu lupe, dar imi este frca , cand desfac farul sa nu crape , mai vad eu , momentan eu sunt foarte multumit de cum mi-am reglat farurile , imi dau toti flash , ca am faza lunga , si cand le dau eu flash raman chiori toata viata ) am sa pun o poza mai pe seara la mine pe my ride , daca gasesc aparatul foto ;)
Comment
-
Originally posted by user2000 View Postcand treci tu , se face toata strada verde ) chiar crezi ca nu bare la ochi ? :-o oricum nu se uita in farurile tale pentru ca raman chiori ;) oricum e alegerea ta , mi-as pune si eu lupe, dar imi este frca , cand desfac farul sa nu crape , mai vad eu , momentan eu sunt foarte multumit de cum mi-am reglat farurile , imi dau toti flash , ca am faza lunga , si cand le dau eu flash raman chiori toata viata ) am sa pun o poza mai pe seara la mine pe my ride , daca gasesc aparatul foto ;)
Ti-ar placea sa te intersectezi noaptea cu unul care le are reglate la fel ca tine???sigpic
Comment
-
Comment