Si colegul robert urc a avut pribleme cu dezaburirea i se ardea siguranta a pus mai mare si i sa topit5 tabloul a fost nevoit sa schimbe tot tabloul a rezolvat problema desfacand luneta la un service si ia lipito din nou dadea la masa ! Cea mai proasta investitie este geamul ionozat til taie la send 92 si de lipit la loc nu il mai lipesc ca din fabrica asta este problema! Si eu le am ionizate dar nu folosesc de cand am luat masina de sase ani deloc dezaburirea dar daca as lua alt logan nou nu le as mai ioniza geamurile unu se strica dezaburirea siguranta arsa,tablou topit,intrerupere al circuitului,neetansare corecta!asa ca mare atentie!
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
Originally posted by D-FENS View PostEu am folie de 3 ani si nu am avut probleme,pune cu incredere.
mii de multumiri mishu pentru poze!
voi ce parere aveti, pentru care culoare sa optez?
eventual astept si alte vt.uri!
ps: cred ca matheo o sa vina cu parerea lui, fara 4 proiectoareLast edited by nicu_rcn; 6 January 2012, 23:14.sigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Posto mica problema cu dezaburirea, se poate rezolva cumva?
o firma sau firme de serigrafie care se ''respecta'' au in comercializare si/sau executie asemenea ''lucrari''
pun un link dar sa nu fie reclama ,e ultima de jos ca si denumire
sper sa te ajute informatia
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View Postfoarte bun linkul pus de colegul romeo, solutie pe baza de argint vroiam sa recomand si eu
cat despre culoare, trebuie sa te gandesti bine pentru ca este ceva de viitor
alb cu un pic de perla ??
Originally posted by romeo-alex View Postmare atentie la ce folositi acolo la luneta ca nu toate is bunesigpic
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postdaca cunostinta ta are ce trebuie te rezolva pe loc
Originally posted by retro 590 View PostTot pe alb perlat as merge si eu
Originally posted by danyamd View Postin legatura cu dezaburirea , si eu am avut la fel , am rezolvat la un centru de parbrize cu 10 lei linia intrerupta, se pune o solutie de argint si merge perfect ca innainte.
asa cum am zis, am vorbit cu un prieten, a zis ca se rezolva, insa am uitat sa intreb pretul, oricum 10 lei/ linie nu mi se pare mult!
multumesc de informatie!sigpic
Comment
Comment