310 lei.................
ReCeNe.ul Meu!
Collapse
X
-
"tuning" carbon pe ici pe colo
ps: offtopic, stie cineva driveri pentru camera foto a androidului? de cateva saptamani face pozele neclare (exact cum le vedeti)sigpic
Comment
-
te joci cu folie carbon de zici ca ai in curte un sul!!!
cd ul cam scump!!! oricum sa l stapanesti sanatos!Last edited by iulian_may; 17 June 2012, 01:23.
Comment
-
•savoiu-daca vrei si tu imi spui, ca deja am prins experienta
•iulian-sulul e la cosmin din moreni, cred ca o sa mai cumpar ca n.am avut decat o bucata de ~ 50x50
ps: cd playerul nu mi s.a parut chiar scump, la o cautare pe net, acelasi model pleca de la 370 si ajungea aproape de 500 in functie de magazin, oricum deocamdata sunt multumit, chiar nu am ce.i reprosa, nu.mi trebuie mai mult, poate doar un 2din pe viitor, si cat mai repede o statie +subwoofer (mai caut ca n.am gasit nimic convenabil), ceva recomandari ar fi binevenite!sigpic
Comment
-
off topic: pai asa zi, asta este, fiecare avem perioada in care stam mai prost cu banii, pentru ca traim in romania
dar nu mai spune ca ai imbatranit ca n.ai 60 de ani!
on topic: astazi am dat o fuga prin targ la pitesti, nu m.am ales decat cu o plafoniera cu 2 becuri (15 lei), insa am vazut jante azev identice cu ale lui matheo66, din pacate nu aveam suficienti bani la mine, cerea 600 pe ele, meritau banii? (nu aveau defecte vizibile)sigpic
Comment
Comment