2 filmulete si inca cateva poze ...mersi de poza Mateo o luase la fuga pe capota fiimea
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
felicitari pentru participare , si nu numai tie ci intregului colectiv care a fost langa tine .
Foarte frumos, sunteti foarte uniti !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
ce mai frate,ce sa mai bla bla bla si tra la la,mai bine COPY & PASTE si iti alegi tu cuvintele,ca io numai am cuvinte de lauda la adresa masinii,propietarului & propietarei,dar si a viitoarei pilot(ranjita aia mica,face tot faceliftul masinii tale)sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
uite si doua poze de la mine, pentru amintiri.....
te felicit pentru proectul tau, ai dat dovada de un mare curaj.....BRAVO....."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Toti il lauda pe nea jock3ru' ca fiind un baiat bun, familist, cu simt dezvoltat in tuning.
Eu va prezint partea cealalata a monedei, invidia, pofta malefica de distrugere. Se observa cheia din mana si ochii rosii de varcolac.
Lasand gluma la o parte, nota 10 pentru masina si nota 11 pentru omul din spatele covrigului!Attached Filessigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
asa extirpam concurenta )) ca sa dau cartile pe fata, am intors "gluma" vecinilor de stand. Atasez poza cu pricina si alte poze care mi-au placut mult.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Mdaaaaaa, m apuc si eu de colantat )
Comment
Comment