eu eram azi jockere de te-am claxonat cu loganu break, frumoasa masina mai ai :P
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Thejock3r View Postinseamna ca sunt intr-o eroare totala : am vb cu dany ( ggd ) dupa premiere si mi-a zis ca nu a luat nimic.. ! ( era destul de suparat ) .
Posibil ca el sa nu se fi auzit...
Scz ptr inducere in eroare
Am fost premiat,dar cica nu am auzit cand au strigat premiile, au venit la sfarsit la mine sa ma intrebe de ce nu mi-am ridicat cupa!
Nu eram suparat ca nu am luat plasticul ala de 25 lei, ma enerva faptul ca cei de la 4 T U N I N G isi bat joc de participanti.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
acolo stau
cateva poze din weekend...Attached Files- Picture 030.jpg (829.4 KB, 547 views)
- Picture 166.jpg (998.1 KB, 556 views)
- Picture 174.jpg (1.10 MB, 523 views)
- Picture 204.jpg (880.7 KB, 512 views)
- Picture 200.jpg (888.4 KB, 285 views)
- Picture 199.jpg (1,023.9 KB, 259 views)
- Picture 197.jpg (806.0 KB, 201 views)
- Picture 198.jpg (849.0 KB, 213 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
din critici a ajuns masina unde a ajuns ;) nu au cum sa ma supere daca sunt spuse in baza unor idei fondate. Asa e, nu merge momentan insa ma gandesc si la faptul ca acest colant este trecator.....sper ca intelegi unde batsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ai facut tu pocinog si ai afumat farurile! Mai mai mai...
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postdin critici a ajuns masina unde a ajuns ;) nu au cum sa ma supere daca sunt spuse in baza unor idei fondate. Asa e, nu merge momentan insa ma gandesc si la faptul ca acest colant este trecator.....sper ca intelegi unde bat
Comment
Comment