chiar meriti toate laudele. mult succes in contiuare.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jock3r3, cuvintele mele nu s-ar putea ridica la înălțimea expresivității pozelor, asa ca mai bine nu mai spun nimic și las pozele sa vorbească de la sine....
S-o stăpânești sănătos și sa te bucuri de ea...LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
WOWW Ce de cuvinte frumoasezice lumea ca v-am pus eu..... ! Multumesc colegii ! Masina va mai suferi mici modificari pe viitor..sper sa fie de bun gust !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
si inca un calop de pozerog pe cineva sa uneasca posturile! multumesc
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
ai o super masina ! bravo Domnu' sa iti traiasca si sa se faca mare fetita ! bafta in continuare !
Comment
-
oare un fotograf asa profesionist scoate ceva si din harbu' meu. oricum trebe sa dau 3 kile de ceara sa nu se vada zgarieturile. desi cred ca cele mai adanci le am pe cortex.
ai o masina super. si despre stoapele cu led, vorbim vara asta. trebuie sa iasa ceva....decat chinezariile din targmai bine ceva romanesc si frumos
Comment
-
Mda cam urata masina asta eu nu stiu de ce o tot pozezi din diferite unghiuri ca tot urat arata.
Glumesc bineintales.
Este o masina foarte reusita oricum a muncit mult omu la ea si a scos ceva frumos unic.
Din ce a fost si ce a ajuns in numai 1 an cam asa daca nu ma insel.
Proprietarul stie.
Bravo succes in continuare si asteptam cu nerabdare modificarile.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment