pe gri arata mai bine decat pe rosu iar cu negru mat arata foarte bine fata de gri, parerea mea ))
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Cosmine!!!!!!!!!!!..recunoaste ca te uitai sa vezi daca scaunul din portbagaj era murdar dedesupt!
Da-i contrast la difuzor!
Comment
-
Lol....m-ai dat rpd in fapt nene Sandule Sper sa nu dezamagesc pe nimeni, insa difuzorul va ramane la culoarea asta momentan: chiar doresc sa fiu unic cu el gri mat Poate si daca va intreabam dinainte de a colanta masina ce culoare o fac cu siguranta nu ati fi ales culoarea actuala Apreciez f mult sinceritatea voastra , va multumesc pentru opinii si cand ma voi plictisi de el gri, 100% va deveni negru mat.
Azi s-a mai lucrat putin la caruta :
- am repozitionat bara - aveam un luft care-mi statea pe creieri. Mai e putin de reglat la ea dar in alta zi cu soare
- montat eleron luneta original
Enjoy!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
umflat?? nu exista! daca te referi in zona aripii spate, in partea de sus ,` e pus acelasi colant doar de forma , pentru a tine presat eleronul....
Multumesc ptr aprecieresigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
E asa da parca e altceva acum.
Felicitari ii sta bine cu cozoroc. Bravo. Am vazut-o live si chiar da bine rau.
Acum o sa te apese un pic mai mult pe asfalt la viteze mari cand se mai cracaneaza de rotile din spate.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
am vazut`o ieri live asa bandajata si mi`a picat cu greu fisa ca ai pus eleron. al doilea drum pe care l`am avut prin zona, m`am oprit langa ea s`o studiez. arata tare bine si culoarea difuzorul mi se pare o alegere potrivita. felicitari vecine pentru toate ideile pe care le ai.sigpic
Comment
Comment