My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi noapte pe la 4! loganu era parcat de cand am ajuns..cam la 1 metru de cealalta! in poza e distanta mai mare ptr ca mi-a aruncat-o din bubuiala..
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nasoala treba dar decat loganelul mai bine suzuki. oricum este pacat si de ea iti era de folos

Comment

• :-Oasta da noroc...cred ca te bucuri ca nu a fost impactul cu 1 metru mai in spate aa?:>
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Asta da noroc!
          sigpic

Comment

• ce sa mai...rau' e tot rau! mereu spunem: "bine ca sa intamplat asa", "bine ca nu a fost mai rau"..."lasa ca tabla se repara"... dar mai bine e sa nu se intample. NOROC in continuare!!!

Comment

• azi am trecut si eu pe acolo ! ... prima data nu observasem Suzuky-ul acela lovit ! dupa mi-am dat seama ! ... mare noroc a avut KYS -ul ! cel mai bine ar fii sa schimbi locul de parcare ! ... bafta !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• stiti vorba aia..cele rele sa se spele cele bune sa se adune astazi am facut ceva la masina care-mi statea pe creier de f f mult timp : mi-am polisat farurile! sunt pe deplin multumit iar diferenta este evidenta. Imi pare nespus de rau ca nu am poze before/after dar incerc sa fac o comparatie mica..primele 2 poze cum era...restul cum a devenit..
                Attached Files
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• jokere dar luftul acela de la bara din spate nu il rezolvi ? ...ce polish ai folosit ?
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• am mai facut ceva la luft dar am ajuns intr-un impas. Trebuie sa inventez ceva ! farurile au fost facute la o firma specializata.
                    sigpic

Comment

• S-au schimbat mult in bine farurile. Eu iti propun sa schimbi locul de parcare, poate sa o dai putin mai in spate, dupa atatea incidente gandeste-te mai bine.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• acum pot sa comentez si eu...dupa ce am vazut masina live..

-o masina de nota 10+...modificata cu bun gust...si foarte intretinuta
                        -spor la urmatoarele modificari...bafta

Comment

• foarte tare,si eu sunt atent la faruri,schimba mult aspectul masinii un far clar si ingrijit!
                          oricum arata bine rau in mers,zici ca e naluca!ai grija de ea si incearca sa o parchezi in alta parte,nu stiu,pe lateral sau in saptele blocului nu poti?presupun ca de acum o sa intre in paine pana iese din service suzuki?!salutare!

Comment

• frumos nenea au iesit farurile ,le au baieti cu meseria
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                              S-au schimbat mult in bine farurile. Eu iti propun sa schimbi locul de parcare, poate sa o dai putin mai in spate, dupa atatea incidente gandeste-te mai bine.
                              Ca o da mai in spate sau mai in fata nu conteaza, locul e problema ... nu are unde sa o duca, plus ca acolo e mereu sub ochii lui

Comment

• nea jokere de cate ori ai ocolit blocu de la obor ?)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google