My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jokere daca vrei sa iti dau o idee, sterge banda neagra dupa numar, conturul acela si lasa-l pe alb
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• pai....o singura data am fost la obor... Te referi la blocul meu? sau magazinul Obor ?
      @ten - Bine punctat ! O sa fac un mic VT sa vad ce iese
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• magazinul obor

Comment

• o singura data am intrat in obor...apoi am fost plecat prin centru si am trecut iar pe langa magazin In fine! erai jos?
          PS. ce spirit de observatie ai..
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
            cu eleron pus, curatica, sprintenica...frumusica...

cumva esti pe strada din spatele garii obor si C & i in poze?
            da bine noul eleron sa te bucuri cat mai mult de el.
            o afacere buna cu polishatul farurilor ce pot sa zic. cat te-a dus afacerea.

app mi se pare mie sau lumina angel-urilor e cam slaba?

ce urmeaza?
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• da erai parcat in spatele blocului obor ( probabil asteptai pe cineva ) dupa care ai mai dat un ocol ( hop sho dupa tine ) )))))))))))))))

Comment

• aaa..nu nenea luasem costum de la curatatorie apoi am dat ocol si-am luat-o pe straduta care da prin spatele pietii sa evit semaforul de la kaufland
                PS. as fi vrut sa dau cu spatele ( cum "face" toti ) dar era prea mare aglomeratie : nu m-am bagat. Am preferat inca un ocol
                @ skyboy - da ! am facut pozele aproape de casa Lumina angelului chiar e mai puternica decat cea stock ..depinde cum privesti situatia : una e lumina de neon ( like BMW) alta e din 2 leduri...
                Polisatul m-a dus cam 80 ron...
                Pffff...ce sa mai urmeze : nici nu stiu...poate pe la interior una-alta, depinde de finante!
                Last edited by Thejock3r; 2 June 2010, 00:05.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                  aaa..nu nenea luasem costum de la curatatorie apoi am dat ocol si-am luat-o pe straduta care da prin spatele pietii sa evit semaforul de la kaufland
                  PS. as fi vrut sa dau cu spatele ( cum "face" toti ) dar era prea mare aglomeratie : nu m-am bagat. Am preferat inca un ocol
                  @ skyboy - da ! am facut pozele aproape de casa Lumina angelului chiar e mai puternica decat cea stock ..depinde cum privesti situatia : una e lumina de neon ( like BMW) alta e din 2 leduri...
                  Polisatul m-a dus cam 80 ron...
                  Pffff...ce sa mai urmeze : nici nu stiu...poate pe la interior una-alta, depinde de finante!
                  trec aproape in fiecare seara pe strada aia unde ai facut pozele ;)).
                  la interior niste scaune sport ?
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• si eu sper niste scaune semi-sport..frumoase! Sa vedem ce ne rezerva viitorul. Intre timp, la ideea colegului Ten , mi-am tunat si numerele de inmatriculare numere "clean" ! Cu ajutorul lui Sandu am montat si niste leduri la picioare ( 4 fun ) Chiar imi place cum arata mai ales ca nu e o lumina puternica . Poze :
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• cu ce ati dat de ati sters bordura aia neagra? ca pe a mea alba ar da super
                      sigpic

Comment

• azi ti-am vazut masina la rond la 23 august, era parcata !
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pitzipoanco , ai bascheti roz? )

Comment

• sunt rozalii !
                            marfa ledurile....dar rosu mat nu aveau? te salut!

Comment

• Ca la bordel...

Noi vrem sa te educam, sa te aducem pe calea cea dreapta si tu? Tu... tu umbli cu lanterna rosie printre picioare.

Urat! Nu-mi place! (NOT)

Si mai am 2 cuvinte pt tine : Borbet A !!!
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Aha bine asa bine ai venit in lumea celor cu picioarele luminate pe timp de noapte.

Asta ca sa vezi pedalele sa nu le incurci ca inainte in loc sa apesi acceleratia la blana apasai frana nu ?

Glumesc arata bine.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google