My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos domnu minisedinta ne lasa fara cuvinte

Comment

• O masina absolut superba din toate punctele de vedere, bv si tineo tot asa
      HD-87-DLR

Comment

• pentru cine are o cheie la el si ciuda pe jokeru' ;P , e parcata pe langa targul obor/baicului. si care face rele ii dau cu filcoru' in cap treceam pe jos intro zi si se mirau unii de "ozn". eu sunt obisnuit cu masinuta, dar pentru "neinitiati" chiar este AMAZING. ma ofer voluntar sa sporesc valoarea kys-ului

Comment

• frumoase pozesi locatia
          AdY_JmL_2015

Comment

• Frumoasa foc,foarte mult bun gust,bravo.....

Comment

• LOL....multumesc tuturor pentru cuvintele minunate Revenit din concediu, am reusit sa-i fac "fetitei" un cadou :

PS. sper ca sa fiu unicat si cu acest mic accesoriu :P
              Attached Files
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• hmmm...ce sunt alea?
                sigpic

Comment

• ce crezi ca sunt? eu zic ca sunt niste protectii pentru placutele de inmatriculare, smoked?? ia lumineaza-ne cosmine ! ! !
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• ieczact daca tot am toata fatza smoked...ma gandesc ca o sa dea bine cu ele
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ce ochi format am, ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie. Asteptam sa le montezi ! ! !
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• cosmine, masina arata extraordinar. dar e pacar sa aiba golul ala intre far si aripa..nu se poate modifica?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• far si aripa ? arata-mni te rog la ce te referi, ptr a putea lua masuri si greutati
                          sigpic

Comment

• toate loganurile au asa ... dar se rezolva cu inca o gaura in prinderea de sus a barii si putin impins in ea..nu e mare problema

Comment

• la asta se refera. cred! Da, majoritatea au problema asta. se mareste distanta dintre far si spoiler sau spoiler si aripa.
                              Attached Files

Comment

• da, la aia. si la mine a aparut, dar mie mi-e lene. parca ady din lcb si-a rezolvat. si pss , si inca cativa, intreaba-i pe ei

bafta in continuare!

le: daca nu, uite aici poate te ajuta :P
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google